Eljött a Depeche Mode mennyországa: itt az új videó, a Heaven

2013.02.01. 09:52, recordernews

dmheaven.jpg

Maszkos lány, kozmosz, kézben tartott koponya, az élet fája (?)  a Depeche Mode új albumának első kislemezdalához, a Heavenhez készült videó erőteljes szimbólumokkal dobálózik.

MIT ÉRDEMES TUDNI AZ ÚJ DEPECHE MODE-LEMEZRŐL? GYORSTALPALÓNK ITT.

Mert, ahogy ígérte is a zenekar, a mai napon megérkezett az első hivatalos klip a Delta Machine című, márciusban várható tizenharmadik nagylemezről, Timothy Saccenti rendező pedig gondoskodott is arról, hogy a dal transzcendens, arany sugarakról és befogadott lángokról szóló dalszövegéhez minél szervesebben idomuljanak a haláltól sem túl messze álló képek. Bónusz információ: ő felelt a csapat stúdiós jelenetekkel megtűzdelt promóvideójáért is, ami után bejelentették, hogy turnéra indulnak 2013-ban, és a Puskás Ferenc Stadion is az állomások között van.

A Heaven cd single két- és ötszámos verzióját hétfőtől Magyarországon is terjeszti a Sony Music, de a legnyughatatlanabb rajongók már akár február 2-án, szombaton este is beszerezhetik azt a 101 Klub hivatalos budapesti launch partyján, sőt, a gyűjtők harcba indulhatnak egy hatszámos, jelen pillanatban 20 ezer forinton álló promóváltozatért is a brit Ebayen vagy szemezgethetnek egy több mint 200 ritka darabból álló DM-kollekció tételei között a hazai Vaterán. 

Íme az elhagyott templomban balladázó Depeche Mode és az ő gótikus karácsonyuk:

Címkék: depeche mode
https://recorder.blog.hu/2013/02/01/depeche_mode_heaven_video
Eljött a Depeche Mode mennyországa: itt az új videó, a Heaven
süti beállítások módosítása