Grizzly Bear: Gun-Shy (videó)

2013.01.29. 10:46, recordernews

grizzly.jpg

Kaptunk egy videót a tavalyi év egyik legkerekebb albumélményét nyújtó Grizzly Beartől, amit azonban főétkezés előtt és után nem ajánlunk az arra érzékenyeknek. Főleg azoknak nem, akik képernyőn keresztül is képesek fájdalmat érezni.

A klip harmadik másodpercében elénk kerülő gumikesztyűk, orvosi csipesz-olló, mérőedény és további, nem éppen dohányzasztalra való kellékek már sejtetnek valamit, aztán amikor gyorsan oda-vissza beloopolt jelentekben látjuk a zenekar tagjait, amint kihúzzák egymás haját, pengével közelednek a kézfejük felé, körmök esnek le és tűk szúródnak be a bőr alá, akkor már tudjuk, hogy mindez nem csak játék és mese. Hanem csak mese, hiszen az ember pupillájából sem szokott csak úgy víz csordogálni.

LADY GAGA PEDIG MEGKÖPÖLYÖZTETTE MAGÁT, TERRY RICHARDSON LEGNAGYOBB ÖRÖMÉRE.

A fájdalmas videót Kris Moyes rendezte, aki az együttes oldalán azt mondta: az alapötlet onnan van, hogy feltették a kérdést, mi lenne, ha az élő organizmusokban rejlő kreatív energiák láthatóvá válnának - a klip második felében pedig amolyan "metafizikai-alkimista" síkra tolódik át a hangsúly, és azt láthatjuk, milyen hatással vannak a zenekartagok a környezetükre. További gondolatok itt, mi mutatjuk a videót.

A GRIZZLY BEAR SOSEM ÓDZKODOTT A SZÜRREÁLIS KÉPSOROKTÓL. KARÁCSONYKOR SEM.

Címkék: grizzly bear
https://recorder.blog.hu/2013/01/29/grizzly_bear_gun-shy_video
Grizzly Bear: Gun-Shy (videó)
süti beállítások módosítása