Flaming Lips a Hyundai Super Bowlra készült reklámszpotjában

2013.01.28. 16:04, Frontrecorder

FlamingLipsHyundaiSuperBowl.jpg

Wayne Coyne zenekarától az lenne meglepő, ha nem valami váratlan, őrült húzással állnának elő (mint a "legtöbb koncert egy nap alatt" rekordjának megdöntése tavaly nyáron), szóval vegyük csak teljesen természetesnek, hogy a Flaming Lips most éppen szabadidőautót népszerűsít. Méghozzá, egy új dalukkal szerepelnek a Hyundai Santa Fe SUV-modelljének reklámfilmjében, amely február 3-án, a Super Bowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) közvetítésének egyik szünetében lesz látható először. Az új dalhoz készült szöveges videót viszont már most mutatjuk. 

A SUPER BOWL ÉS A ZENE KAPCSOLATÁT ALAPOSAN KÖRBEJÁRTUK ITT.

"A Flaming Lips nagyon is hasonlít a Hyundaira: eltérnek a megszokottól, hosszú ideje jelen vannak és folyamatosan törekednek a megújulásra" - ideologizálta meg az autógyártó marketing igazgatóhelyettese a Billboard Biznek, hogy miért az idén harmincéves zenekarra esett a választásuk. A szöuli központú világcég embere elárulta még, hogy eleve kevés zenekart vettek számításba, és a Flaming Lips mellett komoly érv volt, hogy közeleg az új albumuk megjelenése (The Terror címmel április 2-án lát napvilágot a Warner gondozásában).

A FLAMING LIPSÉ A TAVALYI ÉV EGYIK LEGNÉZETTEBB +18-AS VIDEÓJA. NÉZD MEG A TÖBBIVEL EGYÜTT, ITT.

Wayne Coyne-ék a Hyundai megrendelésére álltak elő a Sun Blows Up Today című vágtázós dallal, amelynek egy részlete hallható a gyártó Santa Fe szabadidőautójának Super Bowl-szünetben debütáló reklámjában - sőt, a hatvan másodperces szpotban maga a zenekar is feltűnik. A dal - amely bónuszként helyet kap majd az új Flaming Lips-album iTunes-kiadásán - viszont már most élvezhető teljes terjedelmében, az alábbi, Hyundai által szponzorált és meglehetősen pszichedelikus szöveges videóval tálalva:

AZ IDEI SUPER BOWL FÉLIDEI SHOW-JÁNAK EGYIK ATTRAKCIÓJA AZ ERRE AZ ALKALOMRA ÖSSZEÁLLÓ DESTINY’S CHILD LESZ.

https://recorder.blog.hu/2013/01/28/flaming_lips_a_hyundai_super_bowlra_keszult_reklamszpotjaban
Flaming Lips a Hyundai Super Bowlra készült reklámszpotjában
süti beállítások módosítása