Hiphop mixtape - az Interpol frontemberétől

2013.01.26. 16:24, Frontrecorder

paulbanksmixtape.jpg

Úgy bizony, Paul Banks, a zenekar énekese váratlanul közzétett egy 35 perces mixtape-et, amelyen olyan elismert rapperek is hallhatók, mint Talib Kweli és El-P. Azok az Interpol-rajongók, akik hallották Banks tavaly megjelent szólóalbumát, nem fognak a szívükhöz kapni, ez a hiphopos alapokkal operáló szett ugyanis annyira nem áll távol annak hangzásvilágától - sőt, az eredeti tervek szerint azt harangozta volna be. Az ...ööö....Everybody on My Dick Like They Supposed to Be című mixtape végül most lett publikus, és nálunk rögtön is meghallgatható. 

ITT PEDIG MEGNÉZHETED, MI TÖRTÉNT, AMIKOR PAUL BANKS VISSZAMENT AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA.

pbanks.jpgDe előtte még röviden a mixtape sztorijáról. Az összeállítás léte csak bennünket ért váratlanul, mert - mint most kiderült - Banks kilenc hónappal ezelőtt küldött belőle egy nyers változatot a kiadójának. Az énekes saját készítésű beatjeiből/zenéiből gyúrt anyag annyira tetszett a Matadornak, hogy be akarták vetni Banks tavaly október végén megjelent első saját nevén jegyzett szólóalbumának promóciós kampányában, ám végül erre mindenféle okok miatt nem kerülhetett sor.

A "mindenféle okok" mibenlétéről nem szól a fáma, de a mixtape címéből ítélve (hevenyészett fordításban kb.: mindenki lesz*phat) Banksre eléggé frusztrálóan hatott a háttérben zajló hercehurca. Az egyik ok, ami késleltette a kiadást - legalábbis homályosan utal rá a kiadó mixtape-ről szóló blogbejegyzése - az lehetett, hogy a felkért rapperek egy része komoly pénzt várt volna cserébe a közreműködéséért, így inkább bevárták azokat, akik viszont szívességből vállalták. A mixtape-en végül négyen featolnak: Talib Kweli, HPrizm (korábban High Priest, az Antipop Consortium tagja), Mike G és El-P. Az utóbbival közös Quite Enough című szám letölthető innen, a 21-számos - hangmintázott párbeszédekkel, gitárokkal és vonósokkal tűzdelt, hiphop-alapú elektronikus zenei - mixtape pedig meghallgatható a számlista alatti lejátszón.

 

Everybody on My Dick Like They Supposed to Be

01. Rise Like the Sea
02. Best Kill Me
03. Driver
04. Beauty
05. What's in the Box [ft. Talib Kweli]
06. Iron Mike
07. Just Don't Buy It (Demo Excerpt)
08. Young Again (Demo Excerpt)
09. It Was a Goal
10. Only a Man (I Work For Dick Jones)
11. Young Again (Demo Excerpt Pt II)
12. Trace [ft. High Prizm]
13. What's in the Box Reprise [ft. Mike G]
14. Arise, Awake (Demo Excerpt)
15. Show You My Footage
16. Music From Club Scene - Burma
17- Calgary Palm Springs
18. Denmark (Fetch)
19. Lost Weekend (Young Again First Demo Excerpt)
20. Quite Enough [ft. El-P]
21. Spank Beat

https://recorder.blog.hu/2013/01/26/hiphop_mixtape_az_interpol_frontemberetol
Hiphop mixtape - az Interpol frontemberétől
süti beállítások módosítása