Mick Jagger lánya és Vanessa Paradis a H&M két új reklámarca

2013.01.24. 13:30, Frontrecorder

handm.jpg

Lana Del Rey után a svéd divatmárka két legújabb reklámarca nem a kurrens popsztárok közül került ki: az angol Georgia May Jagger a Rolling Stones énekesének legfiatalabb lánya, a francia Vanessa Paradis pedig ugyan gyakorló énekesnő, de ebben a minőségében jó pár éve nem igazán aktív. A velük népszerűsített H&M-kollekciók februárban, illetve márciusban érkeznek, de fotókat és egy világhírű kliprendező által jegyzett videót már most tudunk mutatni.

A 21 éves Georgia May Ayeesha Jagger egyike a Stones-frontember és az egykori szupermodell Jerry Hall négy közös gyermekének, aki ezzel a szereplésével modell-színésznő nővére, Elizabeth Scarlett Jagger nyomdokaiba lép. A H&M februártól kapható, Rock’N’Roll Mansion fantázianevű, a hatvanas-hetvenes évek által inspirált kollekciója tehát minden szempontból igazán testhez álló a számára, és nyilván az a párizsi luxusbérpalota sem jelentett idegen terepet neki, ahol Terry Richardson megfotózta vele a szájbarágós kellékekkel - dobfelszerelés, elektromos gitár, zongora, motor - operáló, retrósra stylingolt képeket. Íme néhány werkfotó:

georgiajagger1.jpg

georgiajagger2.jpg

georgiajagger3.jpg

A 41. évében (!) járó Vanessa Paradis 2007-ben adott k utoljára stúdiólemezt, és bár ezuán még megjelent egy akusztikus koncertlemeze és 2011-ben turnézott is, az utóbbi években inkább filmszerepeivel keltett figyelmet; a Café de Flore című romantikus drámában nyújtott alakításával több díjat nyert. Romantikus, elvágyódós hangulatú az a videó is, amely a H&M március végétől kapható első környezettudatos kollekcióját (Conscious) reklámozza. A szpotot a párizsi Château de Millemont-ban vették fel, a rendező a svéd Johan Renck volt, aki Madonnától a New Orderen és a Knife-on át Bat For Lashes-ig számtalan előadónak rendezett emlékezetes klipet (a kilencvenes évek elején pedig a Stakka Bo dance-pop formációban énekelt).

A kollekció vintage stílusú darabjai fenntarthatóbb és újrahasznosított anyagokból készültek, emellett a svéd világmárka egy akciót is indít a környezettudatosság jegyében: aki leadja egy H&M-üzletben a megunt ruháit újrahasznosításra, cserébe ajándékutalványt kap. Mi pedig még két H&M-es Vanessa Paradis-fotót adunk:

VanessaParadis2.jpg

VanessaParadis1.jpg

Fotók: H&M

https://recorder.blog.hu/2013/01/24/mick_jagger_lanya_es_vanessa_paradis_a_h_m_ket_uj_reklamarca
Mick Jagger lánya és Vanessa Paradis a H&M két új reklámarca
süti beállítások módosítása