Speedet szívott Dan Deacon turnébusza (videó)

2013.01.19. 09:50, recordernews

dandeacon.jpg

Baltimore rőtszakállú zenészhipsztere, a ziháló hangkollázsokban járatos Dan Deacon nem hazudtolta meg önmagát America című tavalyi albumának első számához, a Guilford Avenue Bridge-hez forgatott klippel sem.

Ő VOLT AZ, AKI ESZELŐS MIXBEN BORONÁLTA ÖSSZE GRIMES-T ÉS A GANGNAM STYLE-T.

Ha az egyik Google Street View autó sofőrje stimuláns szerekkel tartotta volna ébren magát napokon át, miközben az utakat rótta, és ilyen zaklatottan túlpörgött hangulatban huppant volna le otthon a személyi számítógépe elé, hogy aztán úgy döntsön, ő bizony összevág egy videót az elkészült fotókból - na, valószínűleg akkor született volna egy ilyen végeredmény, amit ebben a közel négy percben látunk. A különbség nyilván annyi, hogy itt a nevezetes-kiszuperált turnébuszt látjuk, azt, amelyik a hírek szerint nem csupán iskolabusz volt valaha, de mindennek tetejében növényi olajjal működik.

Az Alan Resnick rendezte klip végén az eszeveszett road movie-t néhány olyan képsor is zárja, ami (igaz, szintén nem a megszokott tempóban) bemutatja az egyszeri nézőnek, hogy hogyan zajlik egy legendás Dan Deacon-fellépés, amin általában a közönséget is szervesen bevonják a műsorba.

Címkék: dan deacon
https://recorder.blog.hu/2013/01/19/speedet_szivott_dan_deacon_turnebusza_video
Speedet szívott Dan Deacon turnébusza (videó)
süti beállítások módosítása