Polar Dear: Wish Me Luck (dalpremier)

2013.01.17. 14:26, Frontrecorder

polardear.jpg

A 2011 tavaszán alakult, a névjegyét az Even If I'm Late című, szép sikereket elért (a remek Mono Meets Music válogatásalbumon is szereplő) dallal letett Polar Dear február 7-én az A38-on adja fennállása első igazi koncertjét. Borsos Oleg és Lechner Márk elektropop duója virtuálisan működik (mint a fenti kép is mutatja), mivel utóbbi Montrealban él, a debütáló fellépés előtt azonban, több mint egy év után újra személyesen dolgoznak itthon az új dalokon - amelyek közül a Wish Me Luck-ot a Recorderen elsőként meg is lehet hallgatni.

polardearpress.jpg"Eredetileg nem terveztünk új számot, amíg januárban össze nem találkozunk, ez viszont annyira gyorsan és váratlanul alakult ki, hogy nincs értelme várni vele, főleg hogy szerintünk kimondottan közel áll az eddigi számokhoz. Bár a recorderes beszélgetésen azt mondtam, hogy több lesz a house a számainkban, a Wish Me Luck mégis inkább egy modernizált eurodance szám a belassult fajtából. Mi nagyon szeretjük, mert jól adja a hozzánk igen közel álló 'tépett inggel kiállunk az esőbe és zokogunk' életérzést. A vokóderes részek pedig drámai mély tónust adnak hozzá" - mesélte Márk a frissen-gyorsan elkészült, némileg az Erasure-re emlékeztető dalról.

A duó további 8-9 számon dolgozik, hogy február 7-re összeálljon egy teljes koncertprogram. "Jelentősen könnyít a helyzeten, hogy végre mindketten egy monitort bámulunk és az Atlanti-óceán mélyén futó gerinckábelek helyett egy térben, közvetlenül oszthatjuk meg egymással magvas gondolatainkat" - mondta az IRL közös munkáról Márk, aki azt is elárulta, hogy ebben a pár hétben a tavasszal-nyár elején megjelenő első albumuk anyagát is összerakják.

De most jöjjön a Wish Me Luck című vadonatúj Polar Dear-dal: 

https://recorder.blog.hu/2013/01/17/polar_dear_wish_me_luck_dalpremier
Polar Dear: Wish Me Luck (dalpremier)
süti beállítások módosítása