Tíz év után új David Bowie-album jön, de videót már most kapunk hozzá

2013.01.08. 10:24, recordernews

BOWIE.jpg

Még csak kedd van, és ez máris a hét Még csak január van, de ez máris a hónap híre lehet: a pop intellektuális kaméleonja, az örök megújuló énekes-dalszerző, David Bowie bejelentette, hogy most volt a harmincadik alkalom, hogy egy nagyobb kitérőt tett a stúdióba, aminek az eredménye egy márciusban várható új nagylemez, a Next Day lett.

A SOULWAX EGY 60 PERCES SZÜRREÁLIS FILMMEL HAJTOTT FEJET BOWIE ELŐTT.

És ha ez nem volna eléggé földrengető, akkor rásegítünk: a brixtoni dalnok ugyanis 66. születésnapját (ami pontosan ma van!) azzal ünnepelte meg, hogy máris kihozott a közelgő lemezről egy dalt, Where Are We Now? címmel, és videó is van hozzá. A feltett kérdésre a válasz az elhangzó sorok szerint Berlin – nem mellesleg Bowie-nak a hetvenes évek végén volt egy komplett korszaka, ami a német fővároshoz kötődik, itt Brian Enoval dolgozott és Iggy Poppal lakott –, ha pedig a klipet nézzük, akkor egy üvegekkel, képkeretekkel, torzókkal, lámpákkal övezett műteremben vagyunk. De mielőtt túlfejtenénk, nézzük inkább meg: 

A megjelenéshez kapcsolódó sajtóközleményben ez áll még: "Az elmúlt években a csendet csak véget nem érő spekulációk, találgatások, ábrándozások törték meg... egy új lemez... ki hitte volna! Ki álmodott volna róla! De hát David végeredményben egy olyan művész, aki akkor alkot, amikor neki jólesik. Amikor mondandója is van, nem csak valami, amit el akar adni. Ma határozottan el akar mondani valamit."

Végül: tessék nézegetni Bowie megújult oldalát a további információkért, dátumokért, hasonlókért.

Címkék: david bowie
https://recorder.blog.hu/2013/01/08/tiz_ev_utan_uj_david_bowie-album_jon_de_videot_mar_most_kapunk_hozza
Tíz év után új David Bowie-album jön, de videót már most kapunk hozzá
süti beállítások módosítása