Lennon fia szerint Bono látása egyre rosszabb

2013.01.07. 11:31, recordernews

bono.jpg

"Bonónak valóban gondjai vannak a szemével"  nyilatkozta Julian Lennon, az egykori csipkelődő humorú zenész fia (aki közvetlenül is ihletett olyan Beatles-dalokat, mint a Hey Jude vagy a Good Night) barátjáról, a U2 frontemberéről, aki jellegzetes napszemüvegét valóban gyakrabban hordja, mint korábban.

A már nem annyira ifjú  49 éves  Lennon az Irish Daily Starnak azt mondta: nem tudja, mi a probléma pontos oka vagy a betegség maga, de az biztos, hogy fáj az énekesnek, ha a szemét nap éri, és ez egyre rosszabbodik. Tényleg nem csak légből kapott pletykáról lehet szó egyébként, hiszen a zenéin túl humanitárius jótéteményeivel is hírnevet szerzett (még Nobel-békedíjra is jelölt!) dublini rocksztár már 2005-ben elárulta a Rolling Stone magazinnak, hogy szemei rendkívül érzékenyek a fényre, vagyis a már-már márkajelzéssé vált napszemüvegét egyáltalán nem csak divathóbort gyanánt hordja. "Ha valaki vakuval lefotóz, a nap hátralévő részében végig látom a villanást, a jobb szemem pedig bedagad."

FÉL ÉVVEL EZELŐTT MÉG BONO SZÁMÍTOTT A VILÁG LEGGAZDAGABB ZENÉSZÉNEK.

Julian Lennon az ír lapnak aztán gyorsan rövidre zárta a témát: "Ez már az imidzsének a része, szóval bizonyos értelemben szerencsés volt, vagyis annyira persze mégsem. Talán ez a fejlődésének is a része, és a szemüvege nélkül nem is lenne ő Bono." Julian egyébként azért is ólálkodott mostanság a zenekar közelében, mert fotókat készített róluk  még ebben az évben érkezik ugyanis a tizenharmadik U2-nagylemez.

Címkék: u2 bono julian lennon
https://recorder.blog.hu/2013/01/07/lennon_fia_szerint_bono_latasa_egyre_rosszabb
Lennon fia szerint Bono látása egyre rosszabb
süti beállítások módosítása