Minialbumot fog kidobni a New Order

2012.12.18. 20:30, recordernews

neworder.jpg

2013. január tizennegyedike. Lehet felírni a naptárba, mert ezen a napon jelenik meg a Lost Sirens. Ami kegyetlen dolog egyébként, a rá kerülő dalok ugyanis a New Order stúdiójában már jóval korábban létrejöttek.

HOGYAN TISZTELEGTEK REMEK ZENÉSZEK A NEW ORDER ELŐTT? ÍGY TISZTELEGTEK.

Számszerűsítve: hét évvel ezelőtt megjelent albumuk, a Waiting For The Sirens' Call felvételei alatt rögzítették a most leporolt számokat. Ebből jött most létre a minialbum, amiről Stephen Morris dobos így fogalmazott: "emlékszem, egyszer Martin Hannettnek (aki producerként a Joy Division jellegzetes hangzásához is nagyban hozzájárult - a szerk.) volt egy ötlete, hogy csinál egy lemezt, amit elás a kertjében, hogy egyszer valaki majd rátaláljon, mint egy időkapszulára. Mi csak a szekrénybe zártuk be a lemezünket, most meg elővettük."

Majd hozzátette: akkor, 2005-ben egy nagyon termékeny időszakon mentek keresztül, húsz dalötlettel is előrukkoltak, de nem tudtak belőlük egy dupla konceptalbumot kihozni. Az érdekes a rég-új felvételek kapcsán az, hogy úgy vették elő azokat, hogy na, lehet nekiállni kipofozni őket, ám végül "mindannyian egyetértettünk abban, hogy valójában erre nincs is szükség, egyszerűen csak jelenjen meg."

Azt nem tudjuk, milyen lesz az anyag, de ha tényleg hasonló az előzőhöz, akkor talán nem ördögtől való egy arról származó kislemezdallal, a Kraftyval búcsúznunk:

Címkék: new order
https://recorder.blog.hu/2012/12/18/minialbumot_fog_kidobni_a_new_order
Minialbumot fog kidobni a New Order
süti beállítások módosítása