Bedöntötték a Tate Modern weboldalát a Kraftwerk rajongói

2012.12.12. 14:21, recordernews

kraftwerk_1.jpg

Annyian próbáltak jegyet szerezni a londoni múzeum oldalán, hogy az nem bírta tovább az offenzívát. A Kraftwerk februárban indul el birtokba venni a Tate Modern úgynevezett Turbina csarnokát, nyolc éjszakán át, valamennyi eseményen egy-egy klasszikus albumukat adva elő.

MIT MŰVELT A KRAFTWERK, MIELŐTT MÉG NEM VOLT NÉPSZERŰ? OLVASD EL ITT.

Ez annyira jól hangzott, hogy a jegyárusítás szerda reggeli kezdete után egy órával a galéria honlapján nem tudták kiszolgálni az érdeklődőket, ezért arra biztattak mindenkit, hogy telefonon próbálkozzanak a jegyvásárlással. "Éppen elkezdtük a jegyek árusítását, ám a fenomenális az érdeklődés a jegyek iránt kihat az internetes rendszerünkre" - idézte a BBC a galéria weboldalát. Twitteren is folyamatosan (és nyilván intenzív verejtékezés közepette) tájékoztatták az érdeklődőket:

tate.jpg

Minden estére kilencszáz jegyet dobtak piacra. A speciális koncertsorozat az együttes negyedik albumával, az 1974-ben készült Autobahn anyagával kezdődik, majd a Radio-Activity (1977), a Trans Europe Express (1977), a The Man-Machine (1978), a Computer World (1981), a Techno Pop (1986), a The Mix (1991) és a Tour de France(2003) című album jön a sorban. 

Kraftwerk The Catalogue 12345678 Live fantázianevet viselő egyhelyszínes turné háromdimenziós körítést is felvonultat majd.

https://recorder.blog.hu/2012/12/12/bedontottek_a_tate_modern_weboldalat_a_kraftwerk_rajongoi
Bedöntötték a Tate Modern weboldalát a Kraftwerk rajongói
süti beállítások módosítása