Titokzatos(kodó) levelet küldött a QOTSA

2012.12.11. 10:00, recordernews

qotsa.jpg

Mármint nem nekünk, hanem a Mojo Magazinnak, furcsa nagybetűs írással, szürrealista szemábrázolással. Ennél már csak a szöveg tartalma az izgalmasabb, amiben konkrétumokat nem, ködös utalásokat viszont annál többet tesznek a közelgő Queens of the Stone Age-albumra.

A bevezető egy olyan mondással indít ("a stitch in time saves nine"), aminek lényege, hogy ha időben sort kerítünk valamire, akkor az később megspórol nelünk felesleges köröket - vagy úgy is mondhatnánk, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ezzel talán arra utalnak, hogy nagyon rajta vannak az új nagylemezük mielőbbi befejezésén, de aztán odaszúrnak egy de-t, csak hogy véletlenül se legyünk biztosak a dolgunkban.

AZ UGYE MEGVAN, HOGY A QOTSA MELYIK MAGYAR FESZTIVÁLRA JÖN 2013-BAN?

Az ezt követő sorok úgy hangzanak, mintha valaki kellemesen zilált-széthullott állapotában vetette volna őket papírra. Először azt írják, lehetetlen lett volna felkészülni arra az útra, ami voltaképpen nem más, mint ez az album, pedig eredetileg azt tervezték, hogy minden flottul és óramű pontossággal zajlik majd. "A valóság azonban őrültté és kiszámíthatatlanná lett. Ezek a dalok nem visszaemlékezések a múltra. Azt ábrázolják, amin most megyünk keresztül. Vagyis ha bármi rossz beüt, abból akár azonnal egy felejthetetlen dal sülhet ki. Legalábbis számunkra, HAH. Ez a lemez olyan, mint egy álomban rohanni, keresztül egy kodeinos kabarén. Reméljük, értitek, mit jelent ez, mert mi nem. Úgy hangzik, mint egy rakás hatásvadász szar! Hogy mi? Mennünk kell, a terapeuta azt mondja, lejárt az időnk..."   

Íme a titokzatos levél teljes terjedelmében:

qotsa2.jpg

https://recorder.blog.hu/2012/12/11/rejtelyes_levelet_kuldott_a_queens_of_the_stone_age
Titokzatos(kodó) levelet küldött a QOTSA
süti beállítások módosítása