Megjelent Manoya, azaz a NEO-ból ismert Hodosi Enikő első nagylemeze

2012.12.07. 17:10, recordernews

hodosi.jpg

Pontosan egy éve mutatkozott be Rebirth című dalával Manoya, azaz Hodosi Enikő. A dalszerző-énekesnőt a NEO-ból ismerhetik a legtöbben, de számos élő és rögzített vendégszereplést is kipipálhatott már (Zagar, The Trousers, Vote Richmon, Freshfabrik, Amber Smith, Darumarokko, Alba Hyseni). Most pedig bekövetkezett az, amivel minden, sok közreműködésen átesett, kiteljesedni akaró énekesnő esetében számolni érdemes: elkészült első szólóalbuma.

NÉZD MEG AZ AMBER SMITH-SZEL KÖZÖS DAL VIDEÓJÁT A RECORDEREN!

A Hundred Arms című lemezen szereplő 11 dalban, idézzük: "az akusztikus világot finom elektronika fűszerezi, de a legfontosabb összetevő mégis Enikő sajátos énekhangja, életfilozófiája és szövegei. A Manoya dalok alternatívát kínálnak a mai zenei világ gyakran felszínesen harsány popkultúrájával szemben – felkínálják a felszabadító elmerülés lehetőségét. A lemez hangszerelésében - melyet Lázár Tiborral, azaz Occammel közösen készítettek – is megmutatkozik az a bizonyos gyönyörködtető változatosság: egyszerre szerepeltet vonószenekart, kísérleti elektronikát, akusztikus gitárokat, hétköznapi és gerjesztett zajokat, jazzes elemeket éppúgy, mint hip-hop ütemeket, lélekmelengető mantrákat valamint zongorás balladát."

Az album december 6-tól letölthető a digitális zeneáruházakban, illetve december 12-től CD-n is elérhetővé válik. Lemezbemutató februárban a Trafóban, itt pedig egy szelet a zenékből.

https://recorder.blog.hu/2012/12/07/megjelent_manoya_azaz_a_neo-bol_ismert_hodosi_eniko_elso_albuma
Megjelent Manoya, azaz a NEO-ból ismert Hodosi Enikő első nagylemeze
süti beállítások módosítása