Az Akvárium pénteki programajánlója: Random Trip Special & BP B-Day Party

2012.11.29. 09:10, Recorder.hu

akvárium_randomtrip_650.jpg

(X) Így invitál a BP Shop az első születésnapjára kiírt all-nighterre: "... összegyűlünk pár jó barátunkkal - egyben szponzoráltjainkkal - és bulizunk egyet az általunk is igen kedvelt az Random Tripen, amely az egyik legigényesebb a budapesti rendezvénysorozatok közül. Találkozhattok csapatunkból többek között Saiiddal az Akkezdet Phiaiból, Columbóval az Irie Maffiából és Wolfie-val a Punanny Massifból, akik a bulizás mellett a mikrofont is magukhoz ragadják majd és szórakoztatnak minket. Azért is számít különlegesnek ez az este, mert az énekesek és MC-k élő zenés kíséretre jammelgetnek majd, megspékleve a bulit az ugyancsak BP Shop által szponzorált Dj Q-Cee scratch művészetével. A jammelés után a szintén BP-szponzorált Modul a.k.a Dj Mango pörgeti majd a lemezeket. Mindez az Akvárium Klubban November 30-án, ahol az urbánus koszos zörejek találkoznak a hangszerek csodás világával! Gyertek, bulizzunk együtt! HAPPY BDAY BP SHOP!!!"

Random Trip

Budapesten valószínűleg egyre kevesebb embernek kell bemutatni a Random Tripet, ezt a remek dzsesszes-funkos klubestet, ami eredetileg az Instant Klubból indult, majd tavaly nyáron az A38 Hajó tetőteraszán kötött ki.

A Random Trip vezéregyénisége a Turbo remek dobosa, Delov Jávor, aki körül folyamatosan változó baráti társaság zenél hétről hétre, folyamatosan vissza-visszatérő vendégekkel. A Random Trip a klasszikus jam session-ök hangulatát idézi: dzsesszes improvizációk keverednek feszes funkykkal, de igazából bármilyen stílus és műfaj szerepet kap. A dolog lényege az együttlét, és a szabad, felhőtlen zenélés – ebből fakad a Random Tripek összetéveszthetetlen hangulata, a fellépők jókedve és a közönség felszabadult tánca.

A Random Trip lassacskán fogalom és kultusz: a legkülönbözőbb műfajok zenészei vesznek részt örömmel a produkcióban az underground hiphop képviselőitől kezdve az elvakult dzsesszkonzisokon át a befutott mainstream zenekarok sztárjaiig. A szabály az, hogy nincsenek szabályok: csak a zene!

www.randomtrip.hu
www.facebook.com/randomtrip

Random Trip Special & BP B-Day Party

2012. november 30. péntek, Akvárium Klub

Start: 21:00
Jegyár: 1000 Ft

Fellépők:

Barabás Lőrinc - trombita
Columbo (Brains, Irie Maffia) - rap
Eckü (Hősök) - rap
Q-ka MC (Animal Cannibals) - rap
Saiid (Akkezdet Phiai) - rap
Walkó Csaba (Compact Disco) - ének
Wolfie (Punnany Massif) -rap
Balanyi Szilárd (Quimby) - billentyű
Premecz Mátyás (The Qualitons, Kéknyúl) - billentyű
Takács Donát (Király Viktor Band) - basszusgitár
Delov Jávor (Turbo) - dob
DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) - beatbox, lemezjátszó

After Dj: Mango

http://www.facebook.com/events/129621237190997

https://recorder.blog.hu/2012/11/29/az_akvarium_penteki_programajanloja_random_trip_special_bp_b-day_party
Az Akvárium pénteki programajánlója: Random Trip Special & BP B-Day Party
süti beállítások módosítása