Altatódal-album ingyen a Chromaticstől

2012.11.05. 13:08, recordernews

chromatics_1.jpg

A Ryan Goslingot főszerepeltető Drive - Gázt! című filmhez kölcsönzött zenéjével a Chromatics előtt egy szuszra kinyílt a horizont, és ők azóta okosan ki is használják a felduzzadt figyelmet. A zenekar agya és lelke, az Italians Do It Better kiadót is vezető Johnny Jewel nem csak a Kill For Love című márciusi albumukat pattintotta fel az internetre, de később annak dobmentesített változatát is – most pedig újabb hanganyagért nem kér tőlünk pénzt.

A DIVATGURU KARL LAGERFELD SEM ADTA ALÁBB A CHROMATICS-NÉL.

Johnny az alábbi, alig több mint harminc perces egybefüggő zenekollázsról (Running From The Sun) azt írta, hogy egy párizsi show és egy kis jetlag után nem bírt aludni, ezért előszedte eddig meg nem jelentetett dolgaikat, amiket a Kill For Love felvételei alatt raktak félre, és összepasszintotta őket egy album-mix formájában. "Ezeket a dalokat bedobtuk az absztrakt nevű rakásba, és akkor hallgattuk, amikor a havas utakon autókáztunk hazafelé" - írja a SoundCloudra feltöltött kontent alatt.

Annyit tett még hozzá: "Ez egy altatódal nektek... Szép álmokat!" Mi pedig annyit teszünk hozzá, hogy itt is van az egész, nálunk hallgatható, egyébként pedig le is tölthető. Tracklist itt.

Címkék: chromatics
https://recorder.blog.hu/2012/11/05/altatodal-album_ingyen_a_chromaticstol
Altatódal-album ingyen a Chromaticstől
süti beállítások módosítása