Dühösen válaszolt Lady Gaga a Die Antwoordnak

2012.10.22. 08:00, recordernews

diegaga.jpg

Pár napja mutattuk be a vadóc dél-afrikai csapat legújabb klipjét, amiben újból megtalálták maguknak Lady Gagát (az énekesnő korábban azt szerette volna, ha a Die Antwoord előzenekarként elmegy vele turnézni, akik viszont közölték, hogy az ő zenéjük nem ilyen gyenge, felszínes szar, úgyhogy sürgősen felejtse el). A már két és fél milliós megtekintésésnél járó Fatty Boom Boom-videóra a Twitteren válaszolt a kosztümfetisiszta énekesnő, és nem éppen barátságos hangnemben.

Először azt üzente (utalva egy korábbi Die Antwoord-zenére), hogy bocs srácok, de még egy slágeretek sincsen. Ami pedig őt illeti, "százezer jegy elkelt Dél-Afrikában."

Majd mintha kicsit megijedt volna, hogy milyen magas lóról keménykedik, egy következő tweetben sértett hangnemre váltott: "Azt hiszem nem jó ötlet valakinek a tudomására hozni, hogy a rajongója vagyunk. De annyi baj legyen! Értjük, ti nem vagytok little monsterek" (Gaga a rajongóit hívja így). 

Végül a fokvárosiak sem vártak sokat a válasszal, és hasonlóan óvodás tónusban rövidre is zárták a feszkót: "Lady... Lehet, hogy nagyobb vagy nálunk... De mi még mindig menőbbek vagyunk... Ráadásul tücsök sincs az intim részeinkben, haha!" 

https://recorder.blog.hu/2012/10/22/valaszolt_lady_gaga_a_die_antwoordnak
Dühösen válaszolt Lady Gaga a Die Antwoordnak
süti beállítások módosítása