Finom a zene? Legyen a bakelit csokoládéból!

2012.09.20. 19:39, recordernews

breakbot_1.jpg

Talán ezt gondolhatta a francia Ed Banger kiadó menedzsmentje, amikor úgy döntöttek, hogy egyik kegyeltjük, a Jézus-hasonmás Breakbot újonnan (szeptember 17-én) megjelent első nagylemezének a szokásosnál nyálcsorgatóbb promóciót kerekítenek. És ez szó szerint értendő, a címadó diszkóbomba By Your Side-nak ugyanis olyan egyoldalas vinyl készült, ami egyáltalán nem vinyl, hanem egy százszázalékos csokoládé, amit megnyomtak barázdákkal is, ahogy kell.

Mindössze 120 darab készült belőle, cikkünk megírására talán már el is fogyott az összes, a szó bármely értelmében. Recept nincs, viszont a folyamat ilyen ínycsiklandozóan néz ki videón:

A végeredmény persze meglehetősen kegyetlen móka, hiszen a 21 dollárt kicsengető büszke tulajdonos lejátszani nem tudja, megenni valószínűleg nincs szíve, és mutogatni is csak ideig-óriág lesz képes, hiszen a csokoládé egyik jellemző tulajdonsága, hogy elolvad. Mindez azonban egyetlen újdiszkó-rajongót sem akadályozott meg abban, hogy örüljön a szerzeményének, és az Instagramon is publikálja azt: itt van egy, itt meg egy másik boldog csokilemez-tulajdonos fotója.

Címkék: ed banger breakbot
https://recorder.blog.hu/2012/09/20/finom_a_zene_legyen_a_bakelit_csokoladebol
Finom a zene? Legyen a bakelit csokoládéból!
süti beállítások módosítása