Billie Joe a Green Dayből: Bon Jovi a legrosszabb, akikkel valaha is turnéztunk

2012.09.15. 09:10, recordernews

A pop-punkerek frontembere az angol Kerrang! magazinnak nyilatkozta le a címben foglaltakat, szerinte semmi buli nem volt abban, hogy osztozkodniuk kellett a színpadon a rádióbarát hard rock nyolcvanas években tündöklő sztárjaival. Amolyan ellenpontozásként azonban hozzátette azt is: a legjobb társaság a The Hives volt.

greend.jpg

A Green Day egyébként jókora mammut-turnéra indul még idén, ami egyelőre az USA-t és Kanadát érinti, 28 állomással 2012. november és 2013. február között, kezdve a seattle-i Paramount Theaterrel és bevégezve a 17 ezer férőhelyes, monumentálisLas Vegas-i MGM Grand Garden Arenában.

MIELŐTT TOVÁBBOLVASNÁL, KÉRJÜK, SZAVAZZ A RECORDERRE EGY KATTINTÁSSAL. KÖSZ.

Mindennek persze apropója is van: ¡Uno! című nagylemezük – mely közelgő albumtrilógiájuk első fejezete lesz – mához alig két hétre, szeptember 24-én jelenik meg. Az albummegjelenéseket néhány dokumentumfilm is kíséri majd, amik közül az első a három új album készítésére fog fókuszálni, készítői pedig Tim Lynch és Tim Wheeler lesznek, előbbi a Green Day: Bullet In A Bible DVD producere, utóbbi a The White Stripes: Under Great White Northern Lights co-producere és vágója. A fiúk tehát semmit nem bíznak a véletlenre, annyira nem, hogy amikor végeznek mindhárom lemezzel, 2013 júniusában egy gigakoncertet is letesznek az asztalra a 60 ezres londoni Emirates Stadionban.

Címkék: green day
https://recorder.blog.hu/2012/09/15/billie_joe_a_green_daybol_bon_jovi_a_legrosszabb_akikkel_valaha_is_turneztunk
Billie Joe a Green Dayből: Bon Jovi a legrosszabb, akikkel valaha is turnéztunk
süti beállítások módosítása