The XX: Angels (kislemezdal) + Take It Easy Hospital Remix (mp3) + Andrea Remix (videoklip)

2012.07.16. 18:45, -recorder-

xx-trio3.jpgAz új Madonna-klip, a visszatérő No Doubt-dal, az új Green Day-kislemez és az új Jack White-videó mellett még egy premier mára! Az idei Szigetre is bejelentkezett brit The XX együttestől télen mutattunk már egy Open Eyes című friss demót, májusban pedig öt új dalt koncertverzióban, de most végre itt van egy friss stúdiófelvétel az ősszel megjelenő második albumról, melynek címe (Coexist) és megjelenési dátuma (2012. szeptember 10.) mellett már a borítóját és a dallistáját is közre tudjuk adni (ez utóbbiról kiderül, hogy az Open Eyes nem is lesz rajta a lemezen, és a májusi cikkben használt hipotetikus számcímek sem bizonyultak valósnak). A Mercury-díjat elnyerő 2009-es bemutatkozó XX albumot több mint három évvel követő Coexist anyagából Romy Madley Croft gitáros-énekesnő, Oliver Sim basszista-énekes és az ütőhangszeres-sampleres-DJ-producer Jamie Smith (azaz Jamie XX) az Angels című szerzeményt választották az első kislemezdalnak, és a pár perce közzétett felvétel most már itt a Recoderen is meghallgatható.


az új album borítója és dallistája:

xx-coexist.jpegThe XX: Coexist (2012)


1. Angels 
2. Chained 
3. Fiction 
4. Try 
5. Reunion 
6. Sunset 
7. Missing 
8. Tides 
9. Unfold 
10. Swept Away 
11. Our Song

http://www.thexx.info

összeállította: Déri Zsolt

FRISSÍTÉS: az Angels remixe egy Nagy-Britanniában működő iráni együttestől, a 2010-ben a budapesti Titanic Filmfesztiválon is fellépő Take It Easy Hospitaltól, mely SoundCloud-oldalán letölthetővé is tette verzióját!

http://soundcloud.com/takeiteasyhospital/the-xx-angels-take-it-easy/download


FRISSÍTÉS 2: az egyik legjobb remixhez, melyet a 21 éves párizsi producer, Andrea Moonchild készített, július 21-én érkezett egy igazi videoklip is....

...maga az Angels (Andrea Remix) pedig le is tölthető a producer SoundCloud-oldaláról!

http://soundcloud.com/andrea-music/the-xx-angels-andrea-remix/download
xx-andrea-remix.jpg


 

https://recorder.blog.hu/2012/07/16/the_xx_angels_az_uj_album_boritoja_es_dallistaja
The XX: Angels (kislemezdal) + Take It Easy Hospital Remix (mp3) + Andrea Remix (videoklip)
süti beállítások módosítása