Zagar: Never The Same (Cottonmouth Remix + Miami Kidz Remix) – remix- és klippremier!

2012.02.02. 11:20, -recorder-

A Kodály Method audiovizuális projekt első premierje itt a Recorderen épp a Never The Same című Zagar-dal egy különleges klipjéhez kapcsolódott, ám most egy újabb videó is készült ugyanehhez a számhoz, pontosabban ahhoz a Miami Kidz-remixhez, melyet a hamburgi Eriq Johnson, a német electro, illetve indietronica színtér neves producere, a Musicheads kiadó tulajdonosa készített a 2012. február 17-én megjelenő hétszámos Never The Same EP-re. A Miami Kidz-remixnek és klipjének magyar premierje mellett az EP-ről bemutatjuk a dal egy másik verzióját is Cottonmouth-tól, azaz Oliver Edgecombe-tól, a bristoli dubstep színtér meghatározó alakjától, aki 14 éves korában még drum'n'bass producerként indult, 2009-es dubstep reinkarnációja óta pedig már Metallica- és Lady Gaga-remixeket is készített (sőt a Kubrick-féle Ragyogás filmzenéjét is átdolgozta már). Az új EP-t a megjelenés napján, február 17-én egy Zagar DJ-set is ünnepli az Aquariumban (ex-Gödör), ahol a műsorba több Never The Same-remix is bekerül majd.

Már régóta szerettünk volna egy remixgyűjteményt kiadni a Never The Same című dalunkhoz, aztán a tűzoltózenekarral rögzített Kodály Method-os videó sikere adott egy lökést a megvalósításhoz” – mondta el a Recordernek a zenekarvezető Zságer Balázs. „Engem egyébként különleges személyes szálak fűznek ehhez a számhoz, nagyon szeretem a szövegét és anno úgy éreztem, hogy ez lesz az igazi sláger a lemezről, de valahogy a Wings Of Love fénye mindig kicsit elhomályosította. Ez az utolsó megjelenésünk a Cannot Walk Fly Instead albumról – már egy új anyagon dolgozunk egy ideje, amelyről hamarosan napvilágot is lát az első szám.”

Íme a Ligeti György által énekelt Never The Same című Zagar-dal Miami Kidz Remixe a hozzá tartozó videóval, melyet Bolla Szilvia rendezett a budai erdőkben:


ez pedig a Never The Same-ből készült Cottonmouth Remix:

A Never The Same remix-EP-re a magyar elektronikus színtérről AMB (Chi Records), Yesman (NVC) és a Zságer testvérek a duóprojektje, a Demon Superior készített egy-egy mixet, de a dal eredetije mellett a Kodaly Method-videóhoz a pomázi önkéntes tűzoltózenekarral közösen rögzített felvétel is felkerül bónuszként a kiadványra, melynek részletes számlistája itt olvasható:

ZAGAR: NEVER THE SAME (EP, 2012)


01 Never The Same (Original) 4:06
02 Never The Same (AMB Remix) 5:00
03 Never The Same (Miami Kidz Remix) 5:02
04 Never The Same (Cottonmouth Remix) 5:06
05 Never The Same (Demon Superior Remix) 3:50
06 Never The Same (Yesman Remix) 5:43
07 Never The Same (Live with Fire Brass Band) 3:49
 

http://www.zagarmusic.com


lejegyezte:
Déri Zsolt


FRISSÍTÉS: az EP-megjelenést ünneplő Zagar DJ-set és a hozzá tartozó buli Facebook-eseményoldala!
http://www.facebook.com/events/150441675073340/

 

 

 

https://recorder.blog.hu/2012/02/02/zagar_never_the_same_miami_kidz_remix_remix_es_klippremier
Zagar: Never The Same (Cottonmouth Remix + Miami Kidz Remix) – remix- és klippremier!
süti beállítások módosítása