Recorder 004 Party – Hangmás, Marionette ID, Drum and DJ, HS7 DJ set

2012.01.28. 12:30, -recorder-

Dürer Kert, 2012. február 11.

Nem mindennapi bulin mutatkozik be a nyomtatott Recorder magazin 4. lapszáma: február második szombatjának estéjén olyan zenészek kerülnek össze, akik ritkán állnak ugyanarra a színpadra, bár legtöbbjük jól ismeri egymást. A sokféle minőségi zenét felvonultató estet a Neo dobosaként is ismert Tomeknek és DJ Pozsinak a kettőse, a stílusokat áthidaló analóg-digitális Drum and DJ nyitja első nagyszínpados fellépésével. Őket a hazai poszt-rock külföldön is ismert képviselőjének, a kétlemezes Marionette ID-nek a koncertje követi. A Recorder Party fő fellépője az a Hangmás lesz, amelynek tagjai legutóbbi Ragadozó című albumukkal nemcsak azt bizonyították be, hogy továbbra övék a hazai független zenei színtér egyik legegyedibb élő produkciója (a karizmatikus énekes Minda Endre neurotikus rángásai önmagában is szórakoztatóak), hanem azt is, hogy világszínvonalon tudnak megszólalni. Különlegességet jelent, hogy ezen az esten elhangzik egy vadonatúj zongorás dal, és először lép színpadra a frontember húga, az új lemez borítóján látható Minda Kriszti, aki a Luna című számban énekel. A koncertek után a Heaven Street Seven két tagjának, Szűcs Krisztiánnak és Németh Róbertnek erre az alkalomra összeállított speciális DJ-szettjét hallhatjuk, majd a Gumipop és a Past Perfect DJ-inek Recorder-barát zenéire lehet táncolni hajnalig.

FRISSÍTÉS:

További fellépők csatlakoztak: a Kodály Method filmes projekt elindítói, Rév Marcell operatőr és Szimler Bálint rendező exkluzív dj szettel jönnek, ahogyan Grabowsky, a re-edit mozgalom hazai úttörője és Popbitch (Kollektiva / Ghetto Bazaar) is.

FRISSÍTÉS 2.:
(X) A február 11-ei Recorder 004 Party minden 25. belépőjegyéhez ajándékba adjuk Lana Del Rey új CD-jét, a Born To Die albumot!

 

A helyszínen mindenki beszerezheti az ingyenes Recorder magazin 2012. január-februári számát.

Jegyár: 1000 Ft

a rendezvény Facebook-eseményoldala:

http://www.facebook.com/events/313426545359965

 

http://www.hangmas.hu
http://marionetteid.bandcamp.com
http://www.facebook.com/drumanddj
http://www.hs7.hu

a Hangmás és 2011-es Darabokban klip:

a Marionette ID 2011-es Alluvion albumának beharangozó kisfilmje:

Drum and DJ

 

https://recorder.blog.hu/2012/01/28/recorder_004_party_hangmas_hs7_dj_set_marionette_id_drum_and_dj
Recorder 004 Party – Hangmás, Marionette ID, Drum and DJ, HS7 DJ set
süti beállítások módosítása