Korn: The Path Of Totality (Magneoton-tipp)

2011.12.14. 15:05, Recorder.hu

(X) Megjelent a Korn tizedik stúdiólemeze, a The Path Of Totality, a kiadvány, ami nem hasonlítható az eddigi Korn-albumokhoz. Sőt, alkotói szerint semmilyen eddig megjelent más albumhoz sem.
A hanganyag egy kísérlet végeredménye, melynek során a Korn egészen új területeket fedezett fel. A kísérletezés azonban a zenekar kemény rajongói számára aligha lesz meglepetés, hiszen a Korn az első perctől fogva képes volt újabb és újabb stílusokban megmutatni magát.
Az új albumon a tagok a világ olyan vezető elektronikus és dubstep producereivel dolgoztak együtt, mint például Skrillex, Excision, Datsik, Noisia, a Kill the Noise, és 12th Planet. Az, ami létrejött, valami egészen új, mégis egyértelműen kornos. Hiszen a Korn az a zenekar, amely megalakulása után 20 évvel is képes megújulni.


"A The Path Of Totality cím arra utal, hogy egy teljes napfogyatkozás esetén a legjobb helyen kell lenned a legjobb időben ahhoz, hogy láthasd a napot." – magyarázza a frontember, Jonathan Davis. – "Így született ez az album is. Szerintem az összes producer ugyanígy érez, és mindannyian biztosak vagyunk abban, hogy ugyanez ugyanígy még egyszer nem fog megtörténni."
Az album első kislemeze, a dubstep legnagyobb nevű producerével, Skrillex-szel készült Get Up! az idei nyár egyik legmeglepőbb rockslágere volt, melynek diadalútja a Coachella Fesztivál dance-sátrában kezdődött és a slágerlistákon folytatódott. Így nem meglepő, hogy a második maxi is Skrillex segítségével jött létre, a címe Narcissistic Cannibal és már klip is készült hozzá.
Az album kétféle csomagolásban lát napvilágot: egy szimpla 11 dalos CD és egy speciális CD formájában. Ez utóbbi bónuszdalokat és egy koncert dvd-t tartalmaz, melynek felvétele egy bakersfieldi búzamezőn, egy hatalmas gabonakör közepén készült. Az egyszeri és megismételhetetlen alkalommal készült felvétel teljes egészében rajta van a dvd-n. 

The Path Of Totality megvásárolható a Magneoton webshopjában:

http://www.magneoton.hu/Termek/The_Part_Of_Totality_CDDVD

az album első klipje...

... és a második videó:

 

Címkék: korn magneoton
https://recorder.blog.hu/2011/12/14/korn_the_path_of_totality_magneoton_tipp
Korn: The Path Of Totality (Magneoton-tipp)
süti beállítások módosítása