Heaven Street Seven: Gigerli

2011.11.21. 07:00, -recorder-

A Heaven Street Seven tagjai a zenekar fennállásának 15. évfordulóját ünneplő Dunabeat 1995-2010 című válogatás óta eltelt egy évben sok mindennel elfoglalták magukat: a frontember Szűcs Krisztián és a szólógitáros Ábrahám Zsolt például The Twist nevű együttesükkel adtak ki egy albumot (Live Through The Cool) és egy Shamen-feldolgozást (Move Any Mountain), a billentyűs-vokalista Takács Zoltán „Jappán” pedig a Soerii & Poolek egyik feleként hülyéskedett (Péterfy Borival, Lovasi Andrással és Fluorral), de közben persze a HS7 is aktívan dolgozott. A kvintett még az év vége előtt új felvételekkel áll elő: a Gigerli című háromszámos EP december 6-án jelenik meg ingyenesen letölhető formában – a fúvósokkal megtámogatott címadó dal pedig már itt meg is hallgatható!

Az új EP-n a címadó szám mellett A réten és a Soha többet ne mondd nekem, hogy három című dalok szerepelnek majd – ez utóbbi ugyanaz a Szűcs Krisztián-szerzemény, melyet Péterfy Bori is elénekelt már tavalyi 2B albumán, de most maga a szerző is előadja zenekarával.

a Gigerli című szám, mely a Heaven Street Seven régies szavakkal játszó dalainak sorába illeszkedik (gigerli = piperkőc, ficsúr), itt hallható:


az EP beharangozó kisfilmjei A réten és a Soha többet ne mondd nekem, hogy három hangszeres témáival:


a Soha többet ne mondd nekem, hogy három című Szűcs-szerzemény Péterfy Bori & Love Band-féle verziója:


 

www.hs7.hu
 
összeállította: Déri Zsolt


FRISSÍTÉS: a hét végére megérkezett az EP harmadik beharagozó kisfilmje is!

https://recorder.blog.hu/2011/11/21/heaven_street_seven_gigerli
Heaven Street Seven: Gigerli
süti beállítások módosítása