Marina And The Diamonds: Electra Heart – Part 2: Radioactive (videoklip)

2011.08.22. 15:18, -recorder-

Ma délután 4 órakor itt a Recorderen tartjuk a régóta várt 3D-s Kolin-klippremiert, de Marina Diamandis pár órával elénk vágott, így gyorsan az ő új videóját is bemutatjuk – főleg hogy magának a Radioactive című új Marina And The Diamonds-dalnak is ma van a világpremierje! A Sziget utolsó napjára eső fellépésén a görög számazású walesi énekesnő sokakat meglephetett, mikor szőkére festett hajjal jelent meg a színpadon – de persze így is a fesztivál egyik legjobb koncertjét adta, pontosan ahogy azt ajánlócikkünkben megjósoltuk. Igazából a szőke hajat is előre jeleztük, amikor két hete közreadtuk az Electra Heart dalciklus Fear And Loathing című első klipjét, melyben Marina egy Las Vegas-i hotelszobában levágja védjegyszerű hosszú fekete haját – hogy a második részben aztán saját antitézisének, az üres szívű Electra Heartnak a szerepében szőke parókát húzva nekivágjon a sivatagnak...

Hát most itt az a bizonyos második klip (ismét a dán Caspar Balslev rendezésében) és hozzá a Fear And Loathing sötét balladájánál jóval energikusabb második dal, a hivatalosan csak október 3-án megjelenő Radioactive, melyet dalszerző-énekesnő a New Yorkban működő norvég Stargate producerduóval, Tor Erik Hermansennel és Mikkel Storleer Eriksennel közösen írt, akik az elmúlt években Beyoncé- (Irreplaceable), Katy Perry- (Firework) és főleg Rihanna-slágerekkel (Unfaithful, Don't Stop The Music, Take A Bow, Rude Boy, Only Girl In The World, S&M) szereztek maguknak nagy nevet a szakmában. Marinának persze ez az Electra Heart-koncepthez illeszkedő kommersz kanyar jól áll, ahogy az amerikai road movie-kból áhított sivatagi környezet és a szőke paróka is – ami alatt már készül az igazi szőkítésre.

FRISSÍTÉS: alig egy nappal a dal premierje után felkerült a netre az akusztikus verzió is, amiből kiderül, hogy hangzott a Radioactive, amikor Marina a zongoránál ülve megírta!

http://www.marinaandthediamonds.com
http://www.casperbalslev.com

összeállította: Déri Zsolt

.

https://recorder.blog.hu/2011/08/22/marina_and_the_diamonds_electra_heart_part_2_radioactive_videoklip
Marina And The Diamonds: Electra Heart – Part 2: Radioactive (videoklip)
süti beállítások módosítása