Arcade Fire presents Scenes From The Suburbs – ingyenes vetítés!

2011.06.27. 08:30, -recorder-

Mintegy fél éves várakozás, a videoklip és a hivatalos előzetes, a képgaléria és a berlini interjú után végre örömmel jelenthetjük, hogy az eddigi pár fesztiválvetítés szerencsés nézői mellett most már bárki láthatja az Arcade Fire és a sztárrendező Spike Jonze 29 perces Scenes From The Suburbs rövidfilmjét. A Mubi nevű filmes weboldalon most hétfőn és kedden – 48 órán át – ingyenesen megtekinthető a teljes kisjátékfilm, sőt a magyar rajongók a Recorder támogatásával a budapesti Odeon-Lloyd mozi A Zene Hónapja című – zenés filmeket, klipeket és vizuális kamarakoncerteket kínáló – júliusi rendezvénysorozatának nyitóestjén, július elsején pénteken 20 órától nagy vásznon, moziteremben is megnézhetik egy ingyenes vetítésen.

Az Odeonban a film eredeti nyelven, tolmács nélkül kerül bemutatásra, egyetlen alkalommal. A vetítés ingyenes, de előzetesen regisztrálni kell majd hozzá a mozi honlapján:
http://odeonlloyd.com

A 29 perces rövidfilm két napig, 2011. június 27-én és 28-án itt tekinthető meg...
http://mubi.com/films/scenes-from-the-suburbs/watch

….a 13 perces werkfilmje pedig itt:
http://mubi.com/films/the-making-of-scenes-from-the-suburbs/watch

A rövidfilm és werkfilmje a héten már meg is vásárolható fizikai formátumban – a 2010-es Arcade Fire-sikerlemez, a Grammy-díjas The Suburbs album két új számmal bővített 2011-es újrakiadásának bónusz-DVD-jén, a Mercury/Universal kiadásában.

a rövidfilm előzetese:

http://www.arcadefire.com

összeállította: Déri Zsolt

https://recorder.blog.hu/2011/06/27/arcade_fire_presents_scenes_from_the_suburbs_ingyenes_vetites
Arcade Fire presents Scenes From The Suburbs – ingyenes vetítés!
süti beállítások módosítása