Amber Smith – visszatérő koncert + Supersonic

2011.03.01. 10:52, -recorder-

Corvintető, 2011. március 4.
 
Mint azt már egy januári hírben is írtuk, a magyar indie színtér meghatározó zenekara, az Amber Smith másfél év kihagyás után új tagokkal bővített ötfős felállásban tér vissza, március 4-én a Corvintetőn. Mivel a februárra tervezett főpróba-koncert betegség miatt meghiúsult, így Poniklo Imre együttese tényleg ezzel a nyilvános fellépéssel áll 2009 óta először hazai rajongói elé. Koncertajánlónk alatt egy rövid beharangozó videót is mutatunk, melyben már a készülő EP, a Square 1 címadó számából is hallható egy részlet.
 
A három alaptag, a dalszerző-gitáros-énekes Poniklo Imre, a basszista-vokalista Ács Oszkár és a dobos Bátor Bence a pécsi székhelyű Spaceshit! együttes két zenészével, Póka Zalán billentyűssel és Szabados Gergő gitárossal kiegészülve alkotják az Amber Smith új felállását, mely a visszatérő koncerten a régi slágerek mellett már több friss szerzeményt is játszik – nemcsak a készülő Square 1 EP-ről, de az év végére tervezett új albumról is kapunk némi ízelítőt.
 
Az est előzenekara a magyar indie színtér egy másik veterán együttese, a Supersonic lesz, mely Elite Properties nevű albumának megjelenésekor, 2009-ben épp az Amber Smith – és a Moog – tagságával együtt jutott ki az egyik legnagyobb amerikai zenei rendezvényre, a texasi Austinban zajló South by Southwest fesztiválra.

jegyár: 1000 Ft
 
http://www.ambersmith.hu
http://www.myspace.com/supersonichu

íme, az Amber Smith visszatérő koncertjéhez készült video flyer:

két rövidke ízelítő a készülő Amber Smith-lemez aktuális stúdiómunkálataiból, a vonósszekció felvételeiről:


ez pedig a Supersonic S.I.Q. című klipje 2008-ból:

https://recorder.blog.hu/2011/03/01/amber_smith_visszatero_koncert_supersonic
Amber Smith – visszatérő koncert + Supersonic
süti beállítások módosítása