Képeskönyvet jelentet meg Johnny Rotten

2010.10.21. 09:30, -recorder-

A Sex Pistols, illetve az idén a Szigeten is megfordult Public Image Ltd frontembere, John Lydon limitált példányszámban és borsos áron kínálja az életét bemutató gyűjteményt.
 
John Lydon – vagy ahogy még többen ismerik: Johnny Rotten – amolyan képes memoár jellegű kiadványt publikál a közeljövőben, mely a Mr. Rotten’s Scrapbook névre hallgat. A punk ikon életét rengeteg soha nem látott fotóval illusztráló és kemény 379 fontot kóstáló album csupán 750 példányban jelenik meg, de ezek mindegyike dedikált, és tartozik hozzá egy 12 hüvelykes vinyl maxi is az elmúlt évben rögzített PiL-koncertdalokkal, valamint spoken word felvételekkel.
 
A 2008-as Szigeten a Sex Pistolsszal, a 2010-es fesztiválon pedig a Public Image Ltd-del fellépő Rotten kézzel írt kommentárokat is mellékel az album képeihez. „ Ez az én könyvem. Egy képeskönyv. Fotók, írások és röntgenfelvételek vannak benne. Meg emberek. Emberek, akik hatással voltak rám az életem során, de nincs benne mindenki, mert túl sokan vannak ahhoz, hogy beleférjenek” – írja az énekes. „Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akivel valaha találkoztam, és bárkinek, akire nem emlékszem. Tulajdonképpen, szeretnék köszönetet mondani bárkinek.”

 

(nme.com)

 

https://recorder.blog.hu/2010/10/21/kepeskonyvet_jelentet_meg_johnny_rotten
Képeskönyvet jelentet meg Johnny Rotten
süti beállítások módosítása