Cloak/Dagger + Lömbihead + Wormkids

2010.09.27. 03:19, -recorder-

Szabad az Á, 2010. szeptember 29.
 
A nevével titokzatosságot és veszélyt asszociáló Cloak/Dagger sokak szerint a nyugati parti punkzene legjobb új együttese, de a nyugati part kifejezés csak a hangzásra értendő, a zenekar ugyanis az USA keleti oldalán, a Virginia állambeli Richmondban verbuválódott 2006-ban, afféle helyi szupergruppként.

Jason Mazzola énekes és zenésztársai eddig két nagylemezt töltöttek meg kétperces átlaghosszúságú dalaikkal: a We Are 2007-ben, a Lost Art 2009 végén látott napvilágot. Hangzásukat meghatározó kedvenceik közé olyan nyolcvanas évekbeli hardcore punk csapatok tartoznak, mint a Black Flag, a Circle Jerks, a Big Boys vagy a Swiz, míg a közelebbi múltból a San Diegó-i gitáros punk-rock hérosz, John Reis zenekarainak (Drive Like Jehu, Rocket From The Crypt, Hot Snakes) vérvonala juthat eszünkbe.
 
A Cloak/Dagger harmadik magyarországi fellépése előtt a punkot, hardcore-t, blues elemeket és szörfgitárokat vegyítő budapesti Lömbihead, valamint a MySpace-oldalán a főváros mellett a Balaton déli partját is feltüntető és – talán éppen ezért – szörf-punkban utazó Wormkids képviseli a hazai színeket.
 
Jegyár: 1300 Ft

 

myspace.com/wearecloakdagger

myspace.com/lombihead

myspace.com/wormkids
 

https://recorder.blog.hu/2010/09/27/cloak_dagger_lombihead_wormkids
Cloak/Dagger + Lömbihead + Wormkids
süti beállítások módosítása