Tovább csúszik az új Coldplay-lemez

2010.09.12. 23:38, -recorder-

Már biztos, hogy idén sem jelenik meg a Coldplay ötödik stúdióalbuma, mert Chris Martinék még mindig nem érzik késznek az anyagot.

2011-ig kell várniuk a Coldplay-rajongóknak, hogy kedvenc zenekaruk új albuma megjelenjen, a 2008-as Viva La Vida or Death And All His Friends folytatása ugyanis Chris Martinék szerint még nincs olyan állapotban, hogy azt a nagyközönség elé lehessen tárni. Az előbb 2009 végére, majd 2010 novemberére tervezett megjelenés ezennel hivatalosan is a jövő évre csúszott, a határidőkkel korábban is hadilábon álló együttes valószínűleg még egy darabig elszöszmötöl a dalokkal, melyeket – akárcsak a legutóbbi lemez esetében – Brian Enóval rögzítettek (többek között egy londoni templomban).

Az EMI állítólag meglehetősen dühösen reagált a zenészek döntésére, akik viszont határozottan kijelentették, hogy semmi értelme félkész dalokkal előrukkolni, főleg hogy időközben egy kisebb „kreatív blokkon” is átestek. A kiszivárgott hírek szerint a kilencmillió példány fölött fogyott Viva La Vida... albumhoz képest egy akusztikusabb, intimebb lemezre lehet számítani – most már csak valamikor jövőre.

 

https://recorder.blog.hu/2010/09/12/tovabb_csuszik_az_uj_coldplay_lemez
Tovább csúszik az új Coldplay-lemez
süti beállítások módosítása