aimeeosbourne.jpg

Ozzy Osbourne-nak és az életét egyben tartó feleségének, Sharonnak van egy médiában kevésbé exponált lánya is, Aimée, aki annak idején nem volt hajlandó szerepelni a Sötétség Hercegének családi reality-jében, és tulajdonképpen azóta is kerülte a reflektorfényt. Egészen eddig, ugyanis most jelentkezett egy klipes dallal, amely első EP-jét vezeti fel, véresen allegorikus módon.  

tovább →
Címkék: aro aimée osbourne
http://recorder.blog.hu/2015/03/06/ozzy_osbourne_hatterbe_huzodott_lanya_veres_klippel_inditja_zenei_palyajat
Ozzy Osbourne háttérbe húzódott lánya véres klippel indítja zenei pályáját

nvc_talabotrone_650.jpg(X) Mennyi 3x2? Pont annyi, mint ahány ajándékjegyünk van John Talabot és Rone március 13-ai bulijába. A már hazánkat is megjárt, három éve befutott spanyol, valamint a szintén ismerős filmszakos francia DJ kéz a kézben alakít majd az NVC rendezvényén, aki pedig nem akar lemaradni, de a belépő árát inkább elvacsorázná, az kövesse a cikk végén kijelölt lépéseket.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/06/szorakozz_ingyen_john_talabot_es_rone_penteki_fellepesen
Szórakozz ingyen John Talabot és Rone pénteki fellépésén!

lampagy.jpg

Hogy mi az a Lámpagyújtogatók? Jó kérdés. Egy – a tervek szerint – április 22-én, A Föld napján bemutatásra kerülő magyar dokumentumfilm, amiben a negyvenkét – többnyire – zenész, előadó (és más művészek, tudósok, kutatók) interjúkon keresztül igyekszik hiteles mai képet festeni az emberiségről – egy idegen civilizációnak. A Dr. Százados Miklós által rendezett filmnek Takáts Eszter és a Pille készítette a főcímdalát.

tovább →
Címkék: pille takáts eszter
http://recorder.blog.hu/2015/03/06/itt_a_lampagyujtogatok_cimu_kultur_sci-fi_focimdala
Itt a Lámpagyújtogatók című kultúr sci-fi főcímdala

amorf_1.jpg

Az Amorf Lovagok 2015-ben feltámadt, de annyira, hogy az évben minden hónap 6-án egy új dallal jelentkezik, mindben másik vendégénekessel. A januári - Nagy Istvánnal, ex-Esti Kornél-énekessel, friss Péterfy Bori & Love Band gitáros-énekessel közös - Száguldó kabinok, és a februári - Vécsi Tiborral, sok más mellett Stukker-énekessel közös - Indián! után ezúttal a Tudósok és a Brains basszusgitárosa, Endrei Dávid a közreműködő a Hobbi című dalban - ő ráadásul először énekel felvételen!

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/06/amorf_lovagok_km_endrei_david_hobbi
Amorf Lovagok km. Endrei Dávid: Hobbi

nadine_shah.jpg

A pakisztáni származású angol énekesnő-dalszerző Nadine Shah áprilisban tér vissza második lemezével, mely a Fast Food címet kapta. A fő kislemezes dalhoz (Fool) készült új videója egyik előképe, Nick Cave előtt tiszteleg.

tovább →
Címkék: nadine shah
http://recorder.blog.hu/2015/03/06/nadine_shah_nick_cave_kultikus_videojat_idezi_meg_uj_klipjeben
Nadine Shah újraforgatta Nick Cave kultikus klipjét

nosajthing2.jpg

Harmadik albumát hozza ki májusban a hiphop-alapú lebegős elektronika Los Anggeles-i kismestere, Nosaj Thing. Ahogyan a két évvel ezelőtti Home-on, úgy a Fated című új anyagán is szerepel vendéghang, Chance The Rapper, a vele közös szám pedig már meghallgatható. 

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/05/vegzetes_lemezt_keszitett_nosaj_thing_chance_the_rapper_az_egyik_vendeg
Végzetes lemezt készített Nosaj Thing, Chance The Rapper az egyik vendég

mumdance.jpg

Februárban beesett egy kiváló gyűjtemény grime-frontról, továbbra sem fulladt ki a zajos techno és egy meglepetéslemez is érkezett Four Tettől – kiválogattuk az évkezdet legjobb elektronikus zenei megjelenéseit.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/05/elektronikus_zene_ritmusok_buvoleteben
Elektronikus zene – Ritmusok bűvöletében

twentees.jpg

Néhány hete mutattuk be a Twentees indierock zenekar első nagylemezét beharangozó No Stop című dalt, és nincs megállás, most itt ez a bizonyos album, a Sing, Dance, Cry.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/05/albumpremier_twentees_sing_dance_cry
Albumpremier! Twentees: Sing, Dance, Cry

kelela_1.jpg

Az etióp származású Kelela Mizanekristost tavaly a jövő egyik legnagyobb R&B-királynői jelöltként emlegettük Globálradar rovatunkban, ő pedig most végre belehúzott, hogy valóra váltsa várakozásainkat. Ősszel érkező debütáló albuma előtt még májusban megjelentet egy EP-t, melyről most az első - Arca által felügyelt - dal hallgatható is.

tovább →
Címkék: arca kelela
http://recorder.blog.hu/2015/03/05/kelela_uzenetet_kuld_a_jovobol
Kelela üzenetet küld a jövőből

minimyst_2.jpg

A 2014-ben feltűnt énekes-dalszerző-producer Minimyst (Mészáros István) első EP-jének (Loyal) tavaly szeptemberben nálunk volt a premierje, szerettük is a hatszámos anyagot, ezért most újra meghallgatásra ajánljuk, de ezúttal három új dallal (köztük egy Jónás Vera-duettel) kiegészülve - íme, a Hard Water című bemutatkozó albuma!

tovább →
http://recorder.blog.hu/2015/03/04/albumpremier_minimyst_hard_water
Albumpremier! Minimyst: Hard Water