HOW_TO_DRESS_WELL_slipper_room_wagz2it_15-608x404.jpg

Legújabb lemezének, a „What Is This Heart?”-nak a júniusi megjelenése óta Tom Krell beutazta Észak-Amerikát How To Dress Well projektjével, ezúttal pedig a Glasgow-ból indított európai turnéja keretében lépett fel sok más helyszín mellett a londoni Heavenben, ahol a Recorder is ott volt.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/22/csoportterapia_segway_nelkul_a_how_to_dress_well_londoni_koncertje
Csoportterápia segway nélkül – A How To Dress Well londoni koncertje

marley-family-launch-weed-brand.si.jpg

Bob Marley hagyatékénak kezelői és a Privateer Holding nevű cég összefogott és jövőre előrukkolnak a világ első nemzetközi kannabisz-származékokkal foglalkozó globális márkájával. A Starbucks és a McDonald's trónjára törő márka neve Marley Natural lesz.

tovább →
Címkék: bob marley
http://recorder.blog.hu/2014/11/22/bob_marley_nevet_fogja_viselni_az_elso_globalis_marihuana_marka
Bob Marley nevét fogja viselni az első globális marihuána márka

bt-young-marco-sofa.jpg

Az idei év egyik kiemelkedő elektronikus zenei lemezét (Biology) készítő Young Marco látogat a Lärmbe ma este, retro-szintikkel átitatott house zenéjére a világ legnagyobbjai őrülnek meg.

tovább →
Címkék: lärm young marco
http://recorder.blog.hu/2014/11/22/ma_este_young_marco_a_l_rmben
Ma este Young Marco a Lärmben

iceage_sep2013_byLawrencePrice.jpg

Az eheti Lemez gyorstárban minikritika Jamie T visszatéréséről, SBTRKT színes elektronikus poplemezéről, az Iceage stíluskanyarjáról, az új arcát is felvillantó Zola Jesusról és egy nagyon szép albumról.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/lemez_gyorstar_2014_47_het
Lemez gyorstár - 2014. 47. hét

Berentzen_Hazibuli_650x300px_20141120.png

(X) Ősszel a hideg szelek az open air helyekről a lakásokba hajtják a bulizókat, akik szívesen melegítenek be házibulin a koncertekre, partikra. A koleszban vagy a nappaliban pöröghetnek a saját zenék, amik persze jobban csúsznak a kedvenc itallal és a feszülés sem téma, ha csak a barátok vannak körülöttünk. Egy ilyen indulás után garantáltan simábban és nagyobb kedvvel lehet beleveszni az éjszakába. Nyilván senkinek sem idegen ez az összehasonlíthatatlan feeling. Ezt fogta meg egy ütős bulislágerben az Egyedi Péter vezette különleges csapat, a Berentzen All Stars. A Buli előtt házibuli című dal szerzője, az Óriás énekese mesél a házibuli intézményéről és a szupercsapatról, ami azért állt össze, hogy ennek örök emléket állítson.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/_barmikor_hazibuliznank_egyutt_egyedi_peter-interju
"Bármikor házibuliznánk együtt" - Egyedi Péter-interjú

room8.png

Múlt hét végén nyílt meg Budapest legújabb szórakozóhelye a Király utcában, a Room8. Az eseményre a szervezők remek különleges producereket hoztak nekünk, erre a hétre pedig megtartották ezt a jó szokásukat. Mutatunk egy exkluzív mixet is a rezidens Gensitől!

tovább →
Címkék: room8
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/a_room8_masodik_hetvegeje_olyan_eros_lesz_mint_az_elso_volt
A Room8 második hétvégéje olyan erős lesz, mint az első volt!

lionsofsuburbia.jpg

Idén ünnepli tízéves fennállását, habár jelenlegi nevét 2010 óta használja a hazai ska színtér egyik titkos favoritja, a székesfehérvári Lions Of Suburbia, amely - mint a legtöbb igazán karakteres hazai zenekar a műfajban - nem színtiszta skát játszik; ők rhythm & blues-zal, punkkal, némi dzsesszel és poprockos elemekkel fűszerezik. Jövő héten nálunk mutatják be új EP-jüket, előtte pedig most magukat.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/magyarradar_lions_of_suburbia
Magyarradar - Lions Of Suburbia

DM_live1-61601879.jpg

(X) A héten jelent meg a Depeche Mode legújabb koncertfilmje cd és dvd-n is, az alkotást jegyző Anton Corbijn és a zenekar kapcsolatáról is írtunk, de most még jobb hírünk van: egy szerencsés olvasónk megnyerheti a Live In Berlin deluxe kiadását: két cd, két dvd, egy Bluray Audio, plusz booklet egy szép boxban. Kinek kell?

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/nyerd_meg_depeche_mode_koncertfilmjet_deluxe_kiadasban
Nyerd meg a Depeche Mode koncertfilmjét deluxe kiadásban!

trust.jpg

Van egy jó hírünk: jövőre Budapestre jön a kanadai elektropopformáció, a TR/ST (korábban: Trust)! Sőt, nemcsak, hogy jön, de a Recorder prezentálásában érkezik a 2015-ös első Recorder lapszám, a REC029 megjelenési partijára február 5-én a Dürer Kertbe!

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/a_recorder_bemutatja_trst_alakul_a_jovo_evi_koncertprogram
A Recorder bemutatja: TR/ST - alakul a jövő évi koncertprogram!

18_1.jpg

Jónás Vera és Jónás Vera Experiment nevű kvartettje tavaly ősszel robbant be Game című bemutatkozó albumával és azóta sincs leállás körülöttük. Először érkeztek az ötletes videók (Game, Cold Fire), az énekesnő megvalósította utcai mobilstúdió projektjét (a Netraul Milk Hotel támogatásával!) és most egy vadiúj, Wanted című négyszámos EP-vel jelentkezik (amiről az egyik dalt már bemutatta eltérő, élő verzióban a San Franciscó-i Cello Street Quarettel közösen). Lemezpremier most, élőben pedig holnap, november 22-én este az Akváriumban!

tovább →
http://recorder.blog.hu/2014/11/21/ep-premier_vera_jonas_experiment_wanted
EP-premier! Vera Jonas Experiment: Wanted