header2.jpg

Míg a moziban folyamatos a harc azért, hogy több női történet, női rendező és női főszereplő kapjon lehetőséget, a tévében valóságos aranykor köszöntött be. Felejtsük el a Szex és New Yorkot; a csajok már régóta nem csak cipőket vásárolni és pasit vadászni akarnak! A jelenleg futó legjobb sorozatok hősnői között akad szép, fura, szeplős, színesbőrű, gyerekeit egyedül nevelő, kíméletlen, nagydumás, paranoiás és javíthatatlanul romantikus, de mindegyikük komplex, kiszámíthatatlan és elképesztően izgalmas karakter.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/filmrecorder_a_tizenket_legizgalmasabb_no_most_a_teveben
Filmrecorder. A tizenkét legizgalmasabb nő a tévében most

chainsmokers_read_it.jpg

Általában ignoráljuk a Chainsmokerst (max. egy zárójeles megjegyzésben intézzük el őket), de ez a kampány tényleg fontos.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/a_chainsmokers_szeretne_ha_a_magyar_gyerekek_jobban_tudnanak_olvasni
A Chainsmokers szeretné, ha a magyar gyerekek jobban tudnának olvasni

_dsc5885.jpg

Év elején mutatkozott be Magyarradarunkon a néhány éve formálódó Darjeeling kvintett, amely most legelsőként megszületett dalához forgatott nagyon szép videót. A himnikus Fate klipjében elhagyatott helyeken, szép tájakon járunk, pontosabban jár a zenekar, ahová követi őket a kamera.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/elhagyatott_szep_helyeken_darjeeling-klippremier
Elhagyatott, szép helyeken – Darjeeling-klippremier

Újabb nő vádolta meg az énekest azzal, hogy megerőszakolta, fogva tartotta és szándékosan megfertőzte herpesszel. Előkerült egy videó, amin R. Kelly azt mondja: most már nem lehet őt megállítani.

tovább →
Címkék: r kelly
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/r_kelly_30_eve_meg_megallithattak_volna_most_mar_keso
R. Kelly: 30 éve még megállíthattak volna, most már késő

bonobo_30657217_1560314560760890_8921641929951674368_n.jpg

Az élőben számos zenésszel kiegészülő Bonobo kritikailag és a közönség által is szeretett tavalyi albumát mutatja be ma a Budapest Parkban.

tovább →
Címkék: ajánló koncert bonobo
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/ma_este_bonobo_a_budapest_parkban
Ma este Bonobo a Budapest Parkban!


„I'm the new Beyoncé" rappeli magáról JPEGMAFIA a Baby I'm Bleeding című dalában, aztán megígéri, hogy sosem lesz szőke, mint Kanye West. Már csak ezért is érdemes meghallgatni.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/23/jpegmafia_veteran_lemezkritika
JPEGMAFIA: Veteran (lemezkritika)

cupcakke_quiz.png

Cardi B sivatagi esküvővel, a még nála is szabadosabb CupcakKe az ikonikus sárga-fekete motoros ruhával.

tovább →
Címkék: cardi b cupcakke
http://recorder.blog.hu/2018/05/22/ket_rappercsaj_is_a_kill_billt_idezi_meg
Két rappercsaj is a Kill Billt idézi meg

papp_laszlo_miki357.jpg

Daniel Avery minimál eszközkészlettel dolgozó, hipnotikus tánczenével rántott be minket rajongónak 2013-as debütlemezével (év végi listánkon Top 10-es lett), második LP-jére viszont öt évet kellett várni. Hogy megérte-e, azt egy szintén dj-be oltott producer, az NVC promótercég egyik alapítója, vezetője és a Selected Sounds Label alapító-főnöke, Papp László fejti meg. Ő ugye Subotage-ként az ország egyik sokakat remixelő, népszerű dj-je, surfalone néven pedig idén februárban jelent meg új projektjének személyes, konvenciókra fittyet hányó, remek bemutatkozó albuma, amely egy kapcsolat végéről, az azt követő lelki hullámzásról és a főszereplő önmagához való visszatalálásáról szól. Profül rovatunkban zenész kritizál zenészt.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/22/most_indul_a_felemelkedes_papp_laszlo_ajanlja_daniel_avery_uj_lp-jet
Most indul a felemelkedés – Papp László ajánlja Daniel Avery új LP-jét

Kendrick Lamar nem először hívja fel egy rajongóját a színpadra, hogy elrappelje vele a m.A.A.d. City című számot. Amikor azonban egy fehér lány lett a kiválasztott, baj lett a szövegben szereplő "nigga" szóból.

tovább →
Címkék: kendrick lamar
http://recorder.blog.hu/2018/05/22/kendrick_lamar_n_word
Fehér rajongó rappelte Kendrick Lamarral az N betűs szót, megállította

cardi-b.png

Sztriptíztáncosból realitysztár, realitysztárból Instagram-híresség, abból aztán pedig pár mixtape-nek köszönhetően Amerika egyik legfontosabb, legfelkapottabb női rappere - Cardi B felemelkedése szinte maga a modern tündérmese. Csak éppen a legkisebb királyfi szerelme helyett az elért jutalom a Billboard 100 első helye, Lauryn Hill után elsőként, az előző mixtape-jén szereplő Bodak Yellow-val. Most pedig a mixtape-ek után megjelent az első nagylemez, az Invasion Of Privacy.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/05/22/cardi_b_invasion_of_privacy_lemezkritika
Cardi B: Invasion Of Privacy (lemezkritika)