pprch.jpg

A Papa Roach új klipjében van kötözés, fenekelés, pórázon vezetés. Épp időben jött ki Valentin-napra, meg az 50 árnyalatos izék aktuális filmjére.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/17/18_leszbikus_szadomazo_rapmetallal
18+ Leszbikus szadomazo rapmetállal

ty-segall-conan-fanny-dog-3df07699-2544-4c9b-90ab-057e82e1dd09.jpg

Ty Segall, a San Francisco-i garázsrockszíntér multiinstrumentalistája a kétezres évek közepe óta az egyik legaktívabb zenész, több tucat albummal és kazettakiadvánnyal különböző neveken. De ha csak a "rendes" szóló stúdiólemezeit számoljuk, akkor is a tizedik a most megjelent Freedom's Goblin, 2008 óta (2015-öt leszámítva) minden évben adott ki, ami manapság elképesztő tempó. De ennél is sokkal fontosabb, hogy ezek közül a lemezek közül mennyire sok a kimagasló alkotás. Na ebből a fantasztikus eddigi életműből is az élbolyba tartozik a friss LP.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/17/ty_segall_freedom_s_goblin_lemezkritika
Ty Segall: Freedom’s Goblin (lemezkritika)

ferraro.jpg

A Trafó Electrify-sorozata nem tud hibázni. De sokszor leírtuk már ezt és nagyon reméljük, hogy még sokszor le is írhatjuk majd! Ma este James Ferraro és Lolina jön határon túlról, határon belül pedig a Phase Alternating Line.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/17/ma_este_james_ferraro_es_lolina_a_tafoban
Ma este James Ferraro és Lolina a Trafóban!

fb_59cover.png

Mától a szokásos és új helyeken (a REC059 aktuális terjesztési pontjai itt) lehet felkapni vagy itt házhoz rendelni az 59. Recorder magazint, amelynek címlapján és Front cikkében a jövő héten Budapesten koncertező legendás Kraftwerk szerepel. A fókuszban (Dance & rock) ezúttal egy olyan zenei stílusnak eredünk nyomába, ami a popzene kezdetétől velünk van, de néhány kiemelhető momentumon túl (punkfunk, Madchester, dancepunk) kevésbé feltárt az egyenes vonalú története. A 2018 január-februári, idei első lapszámban egy új, komoly filmes mellékletet is indítottunk Varga Ferenc szerkesztésében és az egykori Origo Filmklub csapatának írásaival - az első összeállításban Oscar-díj történet, best of Daniel Day-Lewis, Herendi Gábor-interjú, film- és tévésorozat-ajánló szerepel. A teljes tartalom alább.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/utcan_a_recorder_magazin_59_szama
Utcán a Recorder magazin 59. száma!

portugal_the_man.jpg

3D animációval jelentkezett a Portugal. The Man, ami elvileg arról szól, hogy szeressük és fogadjuk el önmagunkat. Gyakorlatilag tökéletes, latexruhába bújtatott női testekkel van tele.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/18_szeresd_magad_latexruhaban
18+ Szeresd magad latexruhában

akusztik_logo_650_5.jpg (X) Február 18-án a Petőfi Rádió hullámhosszán, 19-én az M2 Petőfi TV műsorán koncertezik a Soulwave.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/sohajt_az_egbolt_soulwave_az_akusztik_szinpadan
Sóhajt az égbolt: Soulwave az Akusztik színpadán

zaporozsec_2018_net.jpg

A szentgotthárdi gyökerű Zaporzsec néhány év alatt szépen feltornászta magát a magyar pop felsőbb köreibe, a 2015-ös bemutatkozó nagylemez, a Sok szerencsét Mr. Gorsky! után holnap este az Akváriumban tartják a most debütáló második album élő bemutatóját.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/sokszinu_kep_all_ossze_itt_a_zaporozsec_masodik_albuma_a_pixelek
Sokszínű kép áll össze – itt a Zaporozsec második albuma, a Pixelek

u_s_girls_colin_medley.jpg

Előző lemezével nemzetközi ismertséget szerzett U.S. Girls, aki a ma megjelent folytatással még emelni is tudta a tétet. Ez az album ott lesz az év végi listákon.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/u_s_girls_in_a_poem_unlimited_lemezkritika
U.S. Girls: In A Poem Unlimited (lemezkritika)

parno-graszt11.jpgAz 1987 óta működő roma folkzenekar, a Parno Graszt  vezetőjét, Oláh Józsefet kérdeztük zenei emlékeiről, meghatározó élményeiről. Kiderült, hogy nem egy zene, inkább maga a gitár instpirálta arra, hogy ő is játsszon. A Parno Graszt a sokszínű roma kultúrát bemutató KerekFest fesztiválon lép fel február 16-án, pénteken az A38-on.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2018/02/16/lemeztaska_olah_jozsef_parno_graszt
Lemeztáska – Oláh József (Parno Graszt)

dj_dokuzz.jpg

Új rovatot indítunk: az új magyar megjelenéseket - albumokat, dalokat, videókat - mutatjuk be egy csokorban. Első alkalommal vannak majmok, kalózok, égi cicák, társadalomkritika, piálás és egy meglepő mix a múltból.

tovább →
Címkék: rec.hu
http://recorder.blog.hu/2018/02/15/akarhany_pialas_sem_old_meg_semmit_rec_hu
Akárhány piálás sem old meg semmit - Rec.hu