valentino_khan.jpg

Vetkőzős póker, meztelen fürdőzés - á, úgyis kikockázzák a kikockázzák az intim testrészeket! Valentino Khan klipjében is, de csak egy rövid ideig, mert aztán...

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/vegre_nem_kockazzak_ki_a_meztelen_medences_partit
Végre nem kockázzák ki a meztelen medencés partit!

logic_1.jpg 

1-800-273-8255 > 867-5309.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/uj_kiralya_van_a_telefonszamos_cimu_slagereknek
Új királya van a telefonszámos című slágereknek

fb_55.png

Mától a szokásos és új helyeken (a REC055 aktuális terjesztési pontjai itt) lehet felkapni vagy itt házhoz rendelni az 55. Recorder magazint, amelynek címlapján és Front cikkében a Queens Of The Stone Age szerepel, valamint az ő és más kortársak (Foo Fighters, Killers) friss albumai apropóján átvesszük, hol tart ma az arénarock. A fókuszban ezúttal a kazetta, mint formátum. Az első példányt idén 55 éve fejlesztette ki a Philips cég, naná, hogy az 55. lapszámban vesszük át a történetét: sikereit, eltűnését és visszatérését az elmúlt néhány évben. Pláne, hogy heteken belül itt a Cassette Store Day, amelyet a október 14-én mi is egy kazettás bulival ünneplünk a Beat On The Bratban! A teljes tartalom alább.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/utcan_a_recorder_magazin_55_szama
Utcán a Recorder magazin 55. száma!

17_10_21_jerusalem_my_love_k.jpg

A budapesti ősz mindig tele van figyelemre méltó koncertekkel, de a szezon egyik csúcspontja szokás szerint azért évek óta a CAFe Budapest, ami ugyan nem kimondottan popzenei fesztivál, azért mégis rendre különleges eseményeket hoz tető alá. Az idei évad sem kivétel, olyannyira, hogy egyáltalán nem volt könnyű kiválasztani az október 6. és 22. között zajló rendezvények közül a tíz legjobbnak ígérkezőt. Mi azért megtettük.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/a_klezmer-barokk-jazztol_fela_kutin_at_carl_craigig_a_cafe_budapest_10_legizgalmasabb_fellepoje
A klezmer-barokk-jazztől Fela Kutin át Carl Craigig – a CAFe Budapest 10 legizgalmasabb fellépője

sia_rainbow_maddie_ziegler.jpg

Itt a hatodik Sia-klip a csodás, még mindig csak tizennégy éves Maddie Zieglerrel, aki most vízben táncol, amíg fel nem emelkedik. Ámde.

tovább →
Címkék: sia maddie ziegler
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/a_ponik_mindent_elrontanak
A pónik mindent elrontanak

lana2.jpg

A női dalszerző-énekesek az utóbbi években minden korábbinál látványosabban, meghatározóbban törtek előre a popban. Nem volt ez mindig így. Nagyon nem, de az 54. Recorder címlapján és címlapsztorijában szereplő Lorde és generációja már szerzőként is uralja a slágerlistákat.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/22/attort_a_noi_pop_az_ut_lorde_lana_del_rey_charli_xcx_es_tarsaik_felemelkedeseig
Áttört a női pop – Az út Lorde, Lana Del Rey, Charli XCX és társaik felemelkedéséig

jappan.jpg

Brutális nyarunk volt, amit a Sooeri & Poolek azonos című dalának remixével húzott alá, de a zenekar egyik fele, Takács Zoltán Jappán az őszt is kegyetlenül kezdi; többszörösen benne van a keze a Rühös Foxi alkalmi formáció napokban megjelent abszurdpop-lemezében. De vajon a zenei ízlése mennyire vad az ország egyik legkeresettebb producer-hangmérnökének?

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/21/lemeztaska_takacs_zoltan_jappan
Lemeztáska – Takács Zoltán Jappán

versace.jpg

Nagyszerű ismeretterjesztő, popmegfejtő videósorozat a Voxtól. A Migos-féle flow térhódítása; a Radiohead rejtett szinkópái; az első lekeverés, amit igen frappánsan: egy ajtó becsukásával oldott meg Gustav Holst.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/21/miert_ugyanolyan_minden_mai_rapper_es_egyeb_tudomanyos_megfejtesek
Miért ugyanolyan minden mai rapper, és egyéb tudományos megfejtések

cracks.jpg

Cracks And Scratches címmel, mindössze kilenc hónappal a szintén a Recorderen debütált első albuma után jelenik meg az ARONS Land Cargo Co., Hajba Áron (ex-Jazzékiel, The BlackBirds) szólóprodukciójának új nagylemeze. A Klinik gondozásában megjelent, Cross Desert Blues című dallal felvezetett folytatásnak erősebben kortárs a megszólalása, számos vendégzenész szerepel rajta és önironikus a borítója. A lemezbemutató október 5-én lesz a Gödör Klubban a Soulbrakers és a Papaver Cousins társaságában.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/21/szuksegtelen_eltakarni_a_repedeseket_arons_land_cargo_co_-lemezpremier
Szükségtelen eltakarni a repedéseket – ARONS Land Cargo Co.-lemezpremier

youli_1.jpg

Horányi Juli, vagyis Youlï 2014-ben az X-Faktorban, 2016-ban A Dalban szerepelt, de korántsem egy megszokott mainstream énekesnő. Sokszínű új lemeze itt hallható először.

tovább →
http://recorder.blog.hu/2017/09/21/rendet_tenni_a_szobakban_a_fejekben_es_a_vilagban_youl_-albumpremier
Rendet tenni a szobákban, a fejekben és a világban - Youlï-albumpremier