Jövőre Pet Shop Boys-koncert lesz Budapesten

2021.10.19. 11:53, srecorder

pet_shop_boys_9833.JPG

Anglia legsikeresebb popduója, a Pet Shop Boys nyolc év után tér vissza a fővárosba az első Greatest Hits turnéjuk keretein belül.

Neil Tennant és Chris Lowe az elmúlt bő 30 évben folyamatosan járták a világot kimagasló popzenei színházukkal. Legutóbb 2014-ben koncerteztek a fővárosban, akkor az Electric című albumukat mutatták be a Budapest Parkban. 2018-ban felléptek a Szegedi Ifjúsági Napokon is, de 2022. július 6-án szintén a Budapest Park színpadán lépnek fel és a legnagyobb slágereikből válogatnak a Dreamworld: The Greatest Hits Live turné keretein belül. A jegyértékesítés október 22-én reggel 9 órakor indul.

„A Pet Shop Boys zenéje természetesen mainstream pop, ugyanakkor teljes életművüket belengi a popuniverzum középpontjától diszkrét távolságot tartó kívülállók elegáns szarkazmusa. Fennállásuk négy évtizede alatt keresztülmentek a popzenész-lét valamennyi állomásán: a befutáson és a világsztárságon keresztül a kereskedelmi kudarcokig. Kaptak lefitymáló és egekbe magasztaló kritikákat egyaránt. Látták a rave, a grunge, a britpop és számtalan egyéb zsáner tündöklését és bukását. Ezek után természetes, hogy a sokat megélt veteránok elnéző mosolyával kezelik az aktuális popsztárok megnyilvánulásait, tudva, hogy ez nem tart örökké” – írtuk róluk 2013-ban, és áttekintettük a diszkográfiát is. Olvasd el a Pet Shop Boys történetét tíz pontban!

Jegyvásárlás.

Facebook-esemény.

https://recorder.blog.hu/2021/10/19/jovore_pet_shop_boys-koncert_lesz_budapesten
Jövőre Pet Shop Boys-koncert lesz Budapesten
süti beállítások módosítása