Vinyl-DJ-ket menthetünk hétköznap esténként azzal, hogy a neten hallgatjuk őket

2021.01.18. 12:04, RRRecorder

 save_the_vinyl_djs.jpg

A Syrup és a Nemdebár Save The Vinyl DJs sorozata január 18-án indul. Egy hónapon át a legismertebb, magyar vinylről játszó DJ-ket nézhetjük, akik jól is járnak ezzel.

Amikor már azt hittük, hogy nem indul új livestream sorozat, akkor indul egy, és ráadásul még értelme is lesz, ugyanis a Save The Vinyl DJs tényleg anyagi támogatást is nyújt majd a fellépőinek, a támogató Edenrednek köszönhetően. Minden hétköznap este 8-tól nézhetjük a fellépéseket a Syrup honlapján és Facebook-profilján, illetve a Nemdebár YouTube-csatornáján. A teljes menetrend és a fellépők - köztük DJ Keyser, Galactic Jackson, Minek & Minich, Gandharva & Von Yodi, Mesterházy, Suhaid, Györemix!, Tolo & Falcao, Suefo, Crimson és mások - a Syrup oldalán találhatók meg, ahol némi információt arról is elárulnak, hogy milyen szettel készülnek.

A Syrup egyébként a bulik mellett éveken át elektronikus zenei netlabelként is ismert volt, most több éves kihagyás után újra várható tőlük valami ezen a területen, aminek az előjele az, hogy felkerült az eddigi katalógus a Bandcampre.

Címkék: nemdebár syrup
https://recorder.blog.hu/2021/01/18/vinyl-dj-ket_menhetunk_hetkoznap_estenkent_azzal_hogy_a_neten_hallgatjuk_oket
Vinyl-DJ-ket menthetünk hétköznap esténként azzal, hogy a neten hallgatjuk őket
süti beállítások módosítása