Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Ez a sztriptíz más, mint a többi

2019.07.12. 16:31, Gaines

isiah_1.png

Tízből kilenc férfi r&b énekestől azt várnánk, hogy ha sztriptízelős klipet készít, akkor ő lesz majd a kedvezményezettje a lenge öltözékű, attól apránként megszabaduló táncoslány produkciójának. De Ian Isiah nem egy szokványos r&b énekes.

A brooklyni Isiah egy extremitásokat és ellentmondásokat kedvelő figura. Megjelenésében erősen queer. Sminkeli magát, extravagáns ruhákat hord – saját avantgárd divatmárkát is indított –, de közben szét van varrva, tele fukszokkal. Dalaiban csajozásról, sztriptízbárokról, édeshármasokról énekel, jellegzetes ultramacsó szövegekkel, miközben magát nem nélkülinek vallja. A templomból érkezik – gospelkórusban tanult énekelni –, zenéje szexuálisan túlfűtött. „Ha Little Richard rögzített volna egy erotikus r&b lemezt útban a Mars felé, kábé az szólna így” – jellemezte Isiah új EP-jét, a Shugga Sextape (Vol. 1.)-t a Pitchfork, ami hat évvel jelent meg a The Love Champion című, Mykki Blancót is fícsöringelő debütmixtape után. (A kettő között Blood Orange 2018-as Negro Swan LP-jén háttérvokálozott.)

18+ MÉG TÖBB KORHATÁROS VIDEOKLIP

Abban nincs már újdonság, hogy Isiah falsetto hangon énekel, sőt, abban sincs, hogy AutoTune-nal effektezi szét a hangját, de még ezt is elviszi a szélsőséges végletekig; a Persistent című számot például cérnavékony rajzfilmfigurahangon énekli végig. A dal klipjében is kifordítja a műfajra jellemző kliséket. Az egyik mobilszolgáltató színvilágára emlékeztető, magentaszínű ruhát viselő eladólány munka után a boltból egy sztriptízbárba vonul át, ahol Isiah számára kezd el vetkőzni. Az énekest látjuk is a kivetítőn, de a lány nem neki táncol, inkább mintha megfordulna a dolog, Isiah azért énekel a lánynak, hogy az ellazulhasson meló után, és csak magával foglalkozzon. Máskor a sztár által képviselt férfiszemnek szólna a produkció, itt az énekes is produkálja magát, és a videó végébe akár vallási párhuzamot is beleláthatunk, ahol a tánc egyfajta hódolat a szájfényes isten előtt.

https://recorder.blog.hu/2019/07/12/18_ez_a_sztriptiz_mas_mint_a_tobbi
18+ Ez a sztriptíz más, mint a többi
süti beállítások módosítása