Pompás urban flamencóra gördeszkázik a lila KKK-fakír

2018.06.11. 15:07, RRRecorder

rosalia.jpg

A spanyol Rosalía első lemeze után megkapta a "flamenco megújítója" címet, most pedig urbánusabb stílusra váltott, és nagyszerű klippel állt elő. Sokan nemzetközi befutást jósolnak neki, mi örülnénk.

Los Ángeles címmel tavaly jelent meg Rosalía első albuma, ami miatt rögtön a flamenco megújítójának kiáltották ki az akkor 24 éves énekesnőt. A nagylemez hangszerelése még hagyományos volt, a nemrég megjelent új szám viszont már egy izgalmas, lehengerlő, elektronikát is alkalmazó urban - flamenco keverék, és sokan komoly nemzetközi sikert jósolnak neki. Amiben nyilván segíteni fog, hogy Pharrell Williamsszel is dolgozik valamin (nem tudni, min), és a Mi Gente bombaslágerrel az élvonalba jutott J Balvin következő lemezén is vendégeskedni fog.

Rosalía az új stílusban fogant saját albumának El mal querer lesz a címe, az egyik producer maga Rosalía, El Guincho társproducerként segít neki. A felvezető videót pedig az énekesnőhöz hasonlóan barcelonai, nemzetközileg ismert CANADA kollektíva készítette, a koreográfus Charm La Donna (Pharrell Williams: Happy, Meghan Trainor: All About That Bass, Britney Spears: Piece Of Me stb.); és még annál is jobb, mint a sztárközreműködők alapján sejteni lehet. Tele van nagyon erős jelenetekkel, a legemlékezetesebb dalán a szögekkel kirakott gördeszkával trükköző, lila kámzsába öltözött Ku Klux Klan-tag. (Érdekes még, hogy Rosalía nincs kiadóhoz szerződve, úgyhogy még meglepőbb, hogy ilyen látványos, és láthatóan nagy költségvetésű klipet össze tudott hozni.)

Címkék: canada rosalía
https://recorder.blog.hu/2018/06/11/pompas_urban_flamencora_gordeszkazik_a_lila_kkk-fakir
Pompás urban flamencóra gördeszkázik a lila KKK-fakír
süti beállítások módosítása