Durva csata alakult ki Kurt Cobain legendás gitárja körül, gyilkossági kísérlet vádjával

2018.05.30. 13:03, RRRecorder

nirvana_unplugged.jpg

Frances Bean Cobain elvált, és volt férjénél van az a gitár, amin Kurt Cobain az MTV Unplugged műsorában játszott.

Frances Bean Cobain, Courtney Love és Kurt Cobain most 25 éves lánya 2016-ban adta be a válókeresetet, ám idén májusig tartott, mire a vagyonmegosztási vita lezárult. Az egyik nagy kérdés Kurt Cobain 1959 Martin D-18E akusztikus gitárjának tulajdonjoga volt - ezen játszott 1993-ban a Nirvana MTV Unplugged műsorában, aminek felvétele már Cobain halála után jelent meg, és hatalmas sikert aratott. A (most már volt) férj, Isaiah Silva szerint ő ezt a gitárt megkapta ajándékba, míg Frances Bean azt mondta, hogy soha nem ajándékozta neki ezt a "felbecsülhetetlen értékű családi ereklyét". Végül Frances Bean feladta a küzdelmet, a TMZ szerint azért, hogy cserébe egy csomó minden máshoz viszont hozzájusson, és hogy végre továbbléphessen.

ILYEN AZ, AMIKOR FRANCES BEAN COBAIN NEM VÁLIK, HANEM FEST

Az ügyben a legújabb fordulat az, hogy a volt férj, Isaiah Silva beperelte Courtney Love-ot és még számos állítólagos bűntársát. Azt mondja, Courtney Love felbújtására három férfi behatolt a házába, és megpróbálták bántalmazással, zsarolással rávenni arra, hogy adja át a gitárt. A szexuális bántalmazást is hozzátehetjük a listához, merthogy Silva azt mondja: megragadták a nemi szervét, és azt mondták neki, ha nem nyugszik le, mindannyian átmennek rajta. Aztán betuszkolták egy Cadillacbe, és talán meg is ölték volna (vagy lehet, hogy nem ekkor, azt már nem követtük, mindenesetre gyilkossági kísérlet is van a listában). Szerencsére a házban volt Silva egy barátja, aki kihívta a rendőrséget; nekik az emberrablók beadtak valami mesét, aztán elengedték Silvát - állítja a vádiratban, amire Courtney Love és a többi megvádolt még nem reagált.

A LEGUTÓBBI NIRVANA-SZENZÁCIÓ: TÖBB ÓRÁNYI KORAI, KORÁBBAN NEM HALLOTT FELVÉTEL!

https://recorder.blog.hu/2018/05/30/durva_csata_alakult_ki_kurt_cobain_legendas_gitarja_korul_gyilkossagi_kiserlet_vadjaval
Durva csata alakult ki Kurt Cobain legendás gitárja körül, gyilkossági kísérlet vádjával
süti beállítások módosítása