Egy jó számmal és egy mellbimbókra kihegyezett videóval tér vissza Azealia Banks

2018.05.26. 09:00, RRRecorder

azealia_banks_anna_wintour.jpg

Nemrég majdnem megírtuk, hogy Azealia Banks összeveszett valakivel (talán Cardi B lehetett az?), de megtartóztattuk magunkat, mert ez egy olyan lejtő, amin nincs megállás. Most viszont van figyelemre érdemes audiovizuális tartalom.

Azealia Banks mindig is képes volt hülye kinyilatkoztatásokra és értelmetlen összeveszésekre, de egy ideig legalább volt ezek mellé zene. A 2016-os, a korábbi megjelenésekhez képest halvány Slay-Z óta azonban csak egy-két dal jött ki (legutóbb ez), úgyhogy a rajongókon kívül sokan már inkább a Twitter-szájhőst, mint az énekes-rappert látták benne.

A KEDVENCÜNK EGY BAROM - AZEALIA BANKS ÉS MÁSOK TWITTER-BOTRÁNYAINAK HÁTTERE

De a single formájában áprilisban megjelent Anna Wintour a kritikusok szerint erős visszatérés lett. Junior Sanchez house- (ezen belül vogue/ballroom-)alapjára Azealia Banks igen jó formáját mutatva énekel (olykor tiszta soulba megy át), rappel, kiabál.

Most pedig kijött hozzá a videó is, Azealia Banks táncol benne, és a róla szóló cikkek túlnyomó többsége megemlíti, hogy mennyire hangsúlyos szerepet játszanak benne a falatnyi felsőt szinte átbökő mellbimbók. Amik a tényleg azok, a sajátjai, mint azt maga Banks megerősítette egy LOL-lal megtoldva a Twitteren egy rajongó kérdésére.

MELLBIMBÓK ÉS EGYÉB TESTRÉSZEK: EGY ÉV LEGNÉZETTEBB KORHATÁROS VIDEÓI


A szám amúgy Banks szerint arról szól, hogy "megtalálom magamat, és megtalálom Istent. Nem valamilyen konkrét vallás értelmében, hanem a dal azt az érzést fogalmazza meg, amikor kapcsolatba lépsz a mindenséggel." Továbbá elárulta, hogy azért Anna Wintourról, a Vogue legendás szerkesztőjéről nevezte el a dalt, mert ő egy "erős lélek egy kis női testben". Majdnem szerepelt a számban Mel B is, csak nem jött össze. A dal már a nyárra tervezett, dupla Fantasea II album/mixtape felvezetése.

AZEALIA BANKS SZÉK HELYETT MEZTELEN NŐKRE ÜL

Címkék: azealia banks
https://recorder.blog.hu/2018/05/26/egy_jo_szammal_es_egy_mellbimbokra_kihegyezett_videoval_ter_vissza_azealia_banks
Egy jó számmal és egy mellbimbókra kihegyezett videóval tér vissza Azealia Banks
süti beállítások módosítása