Nagyszabású ingyenes koncerttel ünnepli a születésnapját a PASO

2018.05.25. 13:43, RRRecorder

paso_ska_ipa.jpg

Eddig kb. ezer volt, ez lesz kb. az ezeregyedik, május 27-én a Belfeszten.

Sajnos nem biztos, hogy pont 1000 koncertje volt eddig a Pannonia Allstars Ska Orchestrának, mindenesetre ez a nagyságrend, ráadásul több mint 20 országban abszolválták mindezt 2003 óta. Önértékén túl a PASO sokat tett a ska műfaj és általában a jamaicai zenék magyarországi népszerűsítéséért is. A születésnapi koncerten áttekintik az életművet, vendégként színpadra lép Sena, Koszi Janka, Kiss Erzsi, Céanne, Burszán Vera, Riger Jani, Barna Gyuri és Mr. Tony Ass. Bemutatkozik az új dobos is. (Lipi Brown nemrég lépett ki.)

Mindez május 27-én, vasárnap délután 6 órától 100 percen át a Szabadság téren, a Belfeszt keretében, részletek itt.

Mások ilyen ünnepi alkalmakra válogatásokat vagy legalább videót adnak ki, a PASO viszont egy kézműves, róluk elnevezett sörrel állt elő. A PASO SKA IPA gyártója a HopTop Brewer, a címkéjén van egy QR-kód, azt leolvasva lehet meghallgatni az új dalt. Meg majd a koncerten.

A zenekarról jó sokat írtunk már: belenéztünk pl. KRSA lemeztáskájába és ruhatárába; beszámoltunk arról, hogy tetszett a diákoknak, amikor az ő dalukkal csengettek ki egy iskolában; első tíz évüket pedig itt foglaltuk össze.

https://recorder.blog.hu/2018/05/25/nagyszabasu_ingyenes_koncerttel_unnepli_a_szuletesnapjat_a_paso
Nagyszabású ingyenes koncerttel ünnepli a születésnapját a PASO
süti beállítások módosítása