Június 13-tól Kolorádó Fesztivál Kelelával, Wavves-zel, Chino Amobival és sokan másokkal!

2018.05.24. 14:57, rerecorder

kolorado_1.jpg

Már tavaly is egészen biztató volt a Kolorádó fesztivál fellépőnévsora, de idén igazán belehúztak a szervezők, a hazai fesztiválszezont indító esemény erősen ajánlott!

Kolorádó Fesztivál

Időpont: június 13-16.

Helyszín: Nagykovácsi, Juliannamajor

Napijegy: 7500 Ft; Bérlet: 15000 Ft

Facebook-eseményoldal

Fesztiváloldal részletes kezdési időpontokkal

Ez így elég olcsó lesz, de most komolyan: a Kolorádó szervezői olyan durva fellépőlistát hoztak össze, hogy a nevüket adó egész amerikai államban nem lesz még csak hasonló sem (megnéztük!). Bele is vágnánk, mert a hely az szűkös ennyi menő előadónak: rögtön felütésnek itt lesz Kelela, az újvonalas hideg r&b egyik legnagyobbja, aztán a füvezős kultzenekarból bulikirállyá előlépett Wavves, a fesztivál hangulatával tökéletesen kompatibilis szintis indiepop Tops, az egyik legnagyobb élő highlife-legenda a ghánai Ebo Taylor és a madridi garázscsajokból álló Hinds. Plusz iszonyatosan erős az elekronikuszenei (Chino Amobi, Perc, Umfang, Jayda G, Ramzi, Avalon Emerson, Axel Boman, Etapp Kyle) és természetesen a hazai felhozatal (kábé mindenki, aki számít) is. Magyarországon soha nem járt menő popzenészek, tánczenei actek és világzenészek. De tényleg, miért hagynád ki?

https://recorder.blog.hu/2018/05/24/junius_13-tol_kolorado_fesztival_kelelaval_wavves-zel_chino_amobival_es_sokan_masokkal
Június 13-tól Kolorádó Fesztivál Kelelával, Wavves-zel, Chino Amobival és sokan másokkal!
süti beállítások módosítása