Három szomorú dal. A Klinik válogatáskazettája a Lemezboltok Napjára - premier!

2018.04.20. 18:00, RRRecorder

three_sad_songs_cassette.jpg

Egy kis temetői hangulat, egy kis szerelem, egy kis freakség. Anton VezuvNorbert Kristof és Musica Moralia egy-egy dala hallható a kiadó limitált példányszámú, a Lemezboltok Napjára megjelenő kazettáján.

A Lemezboltok Napjára rengeteg exkluzív kiadvány jelenik meg (az idei termésből itt mutattunk meg néhányat), köztük - ha nem is olyan nagy számban - magyarok is. A Jazzékiel, Norbert Kristof, Krizso, Musica Moralia, Anton Vezuv és ARONS Land Cargo Co. előadókkal foglalkozó, zenészek, producerek és grafikusok összefogásával alakult, itt bemutatott Klinik kiadó tavaly egy fehér vinylt jelentetett meg Four sad songs. címmel (itt meghallgatható), idén pedig három szomorú dal szerepel a three sad songs. című limitált kiadványon, ami ezúttal kazetta formájában létezik a fizikai világban - digitálisan pedig itt hallgatható meg először.

A dalok:

Anton Vezuv: Awakening - “Egy kis temetői hangulat, egy kis szerelem, egy kis freakség: a dal egy férfi saját és szerelme feltételezhető haláláról szól, de ebben a világvégében ez maga az ébredés” (Gyulai István Sztív). A szám féléves, tagcsere miatti hallgatás után jelenik meg, az új gitárossal, Szilágyi Róberttel készült; a 2018 második felére várható lemez előfutára.

Norbert Kristof: Protected Soul and Innocence - “Ha másra nem is igen jó a végeláthatatlan budapesti tél, arra azért megfelelt, hogy összerakjunk egy új dalt Bényi Gergely zongorista segítségével. Szívdobogással kezdődik és azzal is végződik.” A hasoncímű új EP címadó dala.

Musica Moralia: Cassion Disease - “A cassion disease a búvárok betegsége, ami akkor alakul ki, amikor túl gyorsan jönnek fel a víz alól. Erről szól a dal is: amikor vége van egy szerelemnek, akkor éljük meg a végét rendesen, még ha jobban fáj is, hiszen ha szépen lassan engedjük el a dolgokat, végül sokkal kevesebb sérülés nélkül ússzuk meg.” A harmadik lemezére készülő Meggyesházi Édának ez egy új dala. Neki egyébként nemrég jelent meg az első hivatalos videoklipje.

A kazettát a Lemezboltok Napján, vagyis április 21-én lehet majd megvásárolni a Wave-ben, a Musiclandben és a kiadóhoz közeli, Klinika nevű klub-lemezbolt-könyvesboltban - itt ráadásul Anton Vezuv akusztikus minikoncert is lesz majd, részletek itt.

https://recorder.blog.hu/2018/04/20/harom_szomoru_dal_a_klinik_valogataskazettaja_a_lemezboltok_napjara_premier
Három szomorú dal. A Klinik válogatáskazettája a Lemezboltok Napjára - premier!
süti beállítások módosítása