Kapott már ilyen menő klipdalt a Műemlékvédelmi Világnap? Nem! Itt van Gazsi Rap Show visszatérése!

2018.04.18. 20:00, vferi

grs.jpg

A kétezertízes évek egyik legjobb magyar hiphopprodukciója (mind szövegileg, mind zeneileg) egészen biztosan Gazsi Rap Show nevéhez fűződik. Szőke Gáspár képzőművész-rapper az utóbbi időben kollaborációkban teljesedett ki: RobotDeck elfolyós beatjeire rappeltPhlattel Lapos Föld néven adott ki életszagú, kiváló lemezt, majd idén januárban Aesztetikkel közös felvételeit vezette fel egy mobiltelefonos klipes dallal. Most meg végre szólóban is visszatért: Thug Higher című filozofikus dalát a Műemlékvédelem Világnapjára időzítette.

Idén nagy aktivitással jön még a RobotDeck X Gazsi Rap Show Belvilág című új anyaga, érkezik a Lapos Föld Felülnézet című második albuma és szólóban is várhatók további megjelenések, de egy máris itt van egy új, nagyon aktuális dal. Aktuális szövegében, aktuális zeneileg (RobotDeck volt a producere) és a klipje is a jelen idő Európája: Németország, Szicília, Vácrátót, Érd, Bélapátfalva, Budapest különböző részein forgott. A rapper a szerzemény hátteréről és terveiről is mesélt: "A szám az új Gazsi Rap Show album első klipje, aminek a címe Thug Higher, ami egy szóvicc a TAG Heuer órára hajazva, ugyanis a szám az időről szól. Ez nem az eredeti szám, csak egy új zenére lett felénekelve. A mostani beat a sajátom, az eredeti az el nem készült STANT/GRS EP-n lett volna. Az album is jól halad - a címe a sokat sejtető „Rap Show Album” lesz -, de előbb a RobotDeck X Gazsi Rap Show „BELVILÁG” fog megjelenni egy hónapon belül. Hogy ne maradjunk hanganyag nélkül, így érkezik most a Thug Higher. A klip két év utazási élményeit dolgozza fel, térben és időben is utazunk Nyugat-Németországtól Szicíliáig, Érdtől Vácrátóton át Bélapátfalváig, nappaltól estig."

és a lassú tempóban, de kíméletlenül előrehaladó, kitűnő friss klipes trekk: 


Gazsi Rap Show Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2018/04/18/kapott_mar_ilyen_meno_klipdalt_a_muemlekvedelmi_vilagnap_nem_itt_van_gazsi_rap_show_visszaterese
Kapott már ilyen menő klipdalt a Műemlékvédelmi Világnap? Nem! Itt van Gazsi Rap Show visszatérése!
süti beállítások módosítása