Kylie Minogue walkmanen hallgatja a saját zenéjét, és nagyon örül

2018.04.09. 18:16, RRRecorder

kylie_minogue_golden.jpg

Kylie Minogue új lemezét kazettán is kiadták, négyezer készült, el is kelt mind. Cuki videó!

Mint a Billboard interjújából kiderül, Kylie Minogue maga találta ki, hogy kazettákat is gyártsanak új, Golden című albumából. "Nem tudom, hány embernek van még egyáltalán lejátszója, de tök jó kis időkapszula lenne" - mondta a kiadónak. A címéhez méltóan aranyszínű, csillogós kazettából 4000 darab készült, el is kelt mind - ez a BMG kiadót is meglepte, és a cég vezetője szerint ha nem lett volna limitált a kiadás, biztos még ennél is több fogyott volna belőle. (Az idézett cikk állításának némiképp ellentmondani látszik, hogy a hivatalos Kylie shopban még rendelhető.)

KYLIE MINOGUE, AKI TÍZSZER TALÁLTA ÚJRA KI MAGÁT - PÁLYAKÉP

Nemrég átfogó cikksorozatot szenteltünk itt a Recorderen a kazettáknak, szó esett arról arról is, hogy a az utóbbi években a formátum visszatért - bár ez egyelőre leginkább niche műfajokra igaz. Kereskedelmi értelemben egyelőre ott tartunk, hogy Nagy-Britanniában 20 ezer darab kazettát adtak el 2017-ben (több mint kétszer annyi, mint 2016-ban), az Egyesült Államokban pedig 174 ezret. Ebből 39 ezer darab a Guardians of the Galaxy filmekhez kapcsolódó három válogatás (Awesome Mix 1, 2, Cosmic Mix) volt. Ezek mellett főleg régebbi zenék fogytak (The Eminem Show, Nevermind) kétezres példányszámokban.

Ezeket az új Kylie Minogue nemcsak a darabszámával nyomta le, hanem ugye azzal is, hogy egy éppen aktuális sorlemez jelent meg kazettán, az összes többi formátummal (stream, CD, vinyl stb.) egy időben. A BMG tervez kazettákat más zenészeinek is: a Prodigy, a Blondie és Gary Numan új lemezei is kijönnek majd így.

Amúgy a Goldenen Kylie Minogue a country felé lépett el, több más sztárhoz (Miley Cyrus, Lady Gaga) hasonlóan. Erről is mutatjuk majd mindjárt a friss klipet, de előbb azt a videót, amin az énekesnő meghallgatja a saját kazettáját, és cukin örül annak, hogy a fülében zene szól, és közben fel-alá sétálhat - csodás találmány a walkman!



https://recorder.blog.hu/2018/04/09/kylie_minogue_walkmanen_hallgatja_a_sajat_zenejet_es_nagyon_orul
Kylie Minogue walkmanen hallgatja a saját zenéjét, és nagyon örül
süti beállítások módosítása