Pont Fesztivál hétvégén a Várkert bazárban

2018.03.30. 10:30, rerecorder

22661.jpg

Tavaly márciusban rendezték meg először a világzenei, folk zenei, de leginkább úgy általában az egyetemes szellemi örökség fesztiválját, a Pont Fesztivált, idén itt a második évfolyam, mától, március 30-tól április 1-ig tartanak a rendezvények.

Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Hangvető által szervezett esemény ünnepélyes megnyitója ma, március 30-án 16:00-kor lesz a Várkert Bazárban. A főbb programok pedig egész hétvégén, szombat és vasárnap délelőtt zajlanak. Aligha kérdés, a világ csodáit Budapestre hozó fesztivál a legjobb Húsvét hétvégi program Budapesten.

Aa magyar mellett idén a mediterrán térség húsvéthoz köthető szokásai, szakrális népi hagyományai vonulnak fel a Várkert Bazárban az ünnepi hétvégén. A délutáni programokon az egész család játékosan ismerkedhet az ünnepkör hagyományaival, este pedig különleges koncertek zárják a napokat: magyar népzene és szardíniai dallamok töltik meg a Várkert Bazárt. Szombaton fellép a Cuncordu e Tenore de Orosei és Szalóki Ági, húsvét vasárnapján flamenco és délszláv dallamok zárják a 2018-as PONT Fesztivált. Fellép a Flamenco Trio és a Vujicsics Együttes.

További részletek a fesztivál oldalán.


Ez pedig egy degusztációs menü mix, rengeteg remek zenével: 

https://recorder.blog.hu/2018/03/30/pont_fesztival_hetvegen_a_varkert_bazarban
Pont Fesztivál hétvégén a Várkert bazárban
süti beállítások módosítása