Magyar fellépőket, új színpadot jelentett be a Fishing On Orfű

2018.03.22. 12:22, RRRecorder

foo_plakat_crop.jpg

A tavaly indított színpadok továbbra is élnek, és lesz egy új is. Lovasi András és Kispál András is fellép, de külön.

Tele van már a június 20-tól 23-ig tartó Fishing On Orfű programtáblája, lehet böngészni az összes színpad fellépőit a honlapon - és persze jegyet vásárolni, bár már a minikabinok tele vannak, és a sátorjegyek is elfogytak.

Az új helyszín a Magam adom színpad, ami utcazenét kínál, a leírás szerint "miniprodukcióknak biztosít fellépési lehetőséget egy franciaágy méretű színpadon a kora délutáni órákban". Kispál András és Egyedi Péter koncertje nyitja majd, a Made In Pécs is delegál ide előadókat, és minden nap van egy egyelőre üres hely "az első Fishing-tehetségkereső" győztesének, ami április elején indul majd.

Egy év kihagyás után ismét lesz Unicum Music Bár, tánczenével és VB-közvetítéssel. A tavaly indított A tűzhöz közel pedig több sávban kínál komolyzenét, beszélgetéseket, dalszerzőket és elektronikát. Itt lesznek különleges "családi koncertek" is: az Esti Kornél testvérpárja, a Lázár tesók, valamint a Pulius család is, ahol Tiborhoz (Supernem) és Tamáshoz (Mocsok1Kölykök, BAAB) csatlakozik gitáros édesapjuk is; itt lép fel a Véletlen, Lovasi András és Heidl György duója. Az összművészet jegyében idén is lesz FOO Színházkert.

A korábbi bejelentés, többek között a Subwaysről és az évben csak két koncertet adó Erik Sumo Bandről itt olvasható. A teljes program tehát a honlapon, illetve alább a plakát is nagyítható.

foo_plakat.jpg

Címkék: fishing on orfű
https://recorder.blog.hu/2018/03/22/magyar_fellepoket_uj_szinpadot_jelentett_be_a_fishing_on_orfu
Magyar fellépőket, új színpadot jelentett be a Fishing On Orfű
süti beállítások módosítása