A szeretet a válasz - Carnival Youth dalpremier

2018.03.16. 15:53, RRRecorder

carnival_yout_lita_crop.jpg

A legsikeresebb lett zenekarnak beugrott a címbeli sor, aztán úgy döntöttek, szép kihívás lesz egy dalt írni, ami hitelesíti a talán közhelyes, ámde igaz gondolatot.

A Carnival Youth 2012-ben alakult Lettországban, fülbemászó, folkos indie rock dalaikkal hamar betörtek nemcsak a lett zenei életbe, hanem már első EP-jük után komoly európai turnékat tudtak csinálni, számaikat brit és német rádiók is játszották. Jártak a Szigeten is, illetve 2015-ben, No Clouds Allowed című első nagylemezük megjelenése után a Middlemist Red előtt léptek fel az A38-on, akkor interjút is készítettünk velük. Azóta már kijött második angol nyelvű albumuk (Propeller), és még egy lett nyelvű dalokkal (Viena vilciena).

A Love Is The Answer című új dal európai turnéjukat vezeti fel, ami április 16-án, hétfőn ér el Budapestre, konkrétan a Dürerbe, a Meztelen Diplomaták lesz a vendég, részletek itt. A cím a kamuangol dallamírás közben tört fel belőlük, és először viccesnek találták, aztán úgy gondolták, hogy érdekes kihívás lesz egy olyan dalt írni, ami hitelesíti ezt a gondolatot, hogy a szeretet a válasz - hiszen, mint mondják, végül is igaz. A dalírás közben sokat kísérleteztek, így kerültek bele például a trombiták is.

https://recorder.blog.hu/2018/03/16/a_szeretet_a_valasz_carnival_youth_dalpremier
A szeretet a válasz - Carnival Youth dalpremier
süti beállítások módosítása