Lana Del Rey és Fever Ray a Szigeten!

2018.03.13. 17:16, rerecorder

lana_del_rey_glastonbury_bbc_still.jpg

A 2018-as Szigetre eddig háromszor jelentett be a fesztivál fellépőket és mindegyik alkalommal azt lehetett megállapítani, hogy az idei line-up sokkal izgalmasabbnak ígérkezik az elmúlt évekhez képest. A mai negyedik bejelentéssel sincs ez másképp: jön két fontos "réj", akik még nem léptek fel Magyarországon. Lana Del Rey és Fever Ray a Szigeten, na meg persze mások is. Katt.

Lanát aligha kell bemutatni, az egyik legnagyobb kortárs popsztár szerepelt 2012-ben a 4. Recorder címlapján, tavaly adta ki negyedik albumát (már ha nem számítjuk az általa megtagadott debütöt) és mind Amerikában, mind Angliában listavezető volt vele. 

Fever Ray-t sem kell bemutatni, reméljük. A Knife duó egyik fele, az énekes, Karin Dreijer Anderson tavaly adta ki második szólólemezét, ami annyira jó, hogy simán felkerült vele a kedvenc tavalyi albumaink közé. 

Aztán jön még: BORNS, Asaf Avidan, Don Diablo, Damian Lazarus, és egy príma indiepopzenekar, az Unknown Mortal Orchestra is. 

Augusztus 8. és 15. között itt lesz még: az előző bejelentés itt olvasható, benne Kendrick Lamar, Liam Gallagher, Lykke Li, Kygo, Mumford & Sons és sokan mások. End Show helyett Arctic Monkeys is lesz! Meg jönnek más aktuális popsztárok (például Dua LipaShawn Mendes és a Gorillaz) és a War On Drugs is.

https://recorder.blog.hu/2018/03/13/lana_del_rey_es_fever_ray_a_szigeten
Lana Del Rey és Fever Ray a Szigeten!
süti beállítások módosítása