Öreg rockerek kalóznak öltöznek és régi sérelmeken rágódnak

2018.02.09. 16:27, RRRecorder

john_mulaney.jpg

Ez a Rock And Roll Dicsőségcsarnok beiktatási ünnepsége. John Mulaney paródiája akkor is vicces, ha soha nem láttuk az eredetit.

John Mulaney színész és stand-up komikus Seth Meyers műsorában mesélte el, hogy milyen a Rock And Roll Dicsőségcsarnok beiktatási ünnepsége. Persze viszonylag szabadon tehette, mert nem valami nézett dologról van szó - noha Mulaney szerint ez az egyetlen igazán vicces ilyen gála. Az idősödő rockerek kalóznak öltöznek, és noha hónapokkal korábban tudják, hogy be fogják őket iktatni, és beszédet kell mondaniuk, sokkal többet hibáznak, mint az Oscar-gálán azok, akik ott tudják meg, hogy nyertek, és néhány másodperc múlva milliók előtt kell produkálni valamit. Mindenki valami évtizedekkel ezelőtti sérelmén rágódik, úgyhogy az egész olyan, mintha egy esküvőn a menyasszony volt pasija mondaná a beszédet. Egy másik megközelítésben olyan a beszédük, mint amikor valaki élő adásban széttépi a papírt, és azt mondja, hogy "készültem beszéddel, de inkább a szívemből fogok szólni" - csak éppen itt nincs előre elkészült beszéd.

A METÁLKUTYA CSÓVÁLJA A FÉMFARKÁT - AMIKOR MÉG NEM TUDTUK, HOGY A JUDAS PRIEST NEM KERÜL BE

Az alábbi videóban szó van még arról, hogy John Mulaney gyerekkorában nagy Frank Sinatra-rajongó volt (ezen a tényen önmagában sokat röhögnek Meyersszel), úgyhogy egy kaszinóhajón megnézhette őt az apukájával, 1993-ban (Sinatra ekkor 77 éves volt).

https://recorder.blog.hu/2018/02/09/oreg_rockerek_kaloznak_oltoznek_es_regi_serelmeken_ragodnak
Öreg rockerek kalóznak öltöznek és régi sérelmeken rágódnak
süti beállítások módosítása